Foto: Instagram

Nina Badrić odvažila se na novu promjenu, fanovi poručili: ‘Da čovjek poludi’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Nina Badrić već godinama nosi status jednog od najljepših hrvatskih glasova. U svojoj karijeri ostvarila je brojne uspjehe vrijedne divljenja, a pozornost privlači i na društvenim mrežama. Osim što tamo nerijetko dijeli trenutke iz privatnog života, i njen mladolik izgled gotovo svaki put dospijeva u središte pažnje.

Nikako ne čudi što je ista situacija i sa jednom od njenih posljednjih objava. Naime, Nina je putem svojih Instagram priča otkrila kako se podvrgnula još jednoj promjeni. Već neko vrijeme poznata po kratkoj kosi, odlučila ju je dodatno skratiti te se počastiti i novom bojom što je kod njenih fanova nesumnjivo izazvalo oduševljenje.

“I farbanje i šišanje, sad je već preduga”, poručila je pjevačica uz fotografiju iz frizerskog salona. Sudeći prema viđenome, odlučila se za još jednu verziju tamnije kose. Iako će fanovi morati još malo pričekati za krajnje rezultate, vrlo je vjerojatno kako će Ninu ponovno obasuti brojnim komplimentima, što se redovito događa.

Foto: Instagram

‘Ubit ću se koliko si lijepa’

“Jedna od najljepših, u rangu sa Monicom Bellucci. Kratka kosa vam predivno stoji”, “Bože koliko si lijepa… Volim te”, “Majke ti majke”, “U svim izdanjima – boginja ljepote”, “Ubit ću se koliko si lijepa”, “Toliko si atraktivna da čovjek poludi”, “Koliko ljepote na jednoj slici”, “Bez filera, operacija, predivna u svojoj jednostavnosti”, neke su od reakcija ispod jedne od zadnjih fotki.

Nina Badrić poslala jasnu poruku o srpskoj tragediji: ‘Osjećam sram, bol i nemoć’

Podsjetimo, Nina se već prije nekog vremena odlučila za promjenu imidža. Otkako objavljuje fotografije sa kratkom kosom, fanovi neprestano izražavaju svoje oduševljenje. Ranije je u oznakama jedne od objava najavila i novi album, a o istom je progovorio i Ivan Pervan, koji je i zaslužan za njen novi stil i hrabru promjenu.




“Sam proces šišanja je bio lagan što se tiče Nine, ali u meni je bio vulkan lagane treme, adrenalina i odgovornosti da bude najbolje od najboljeg. Ideja za novi imidž također je nastala kao uvod u njezin novi album koji sprema za proljeće. Tako da smo napravili pixie frizuru, dodatkom boje za neki prizvuk punk 90-ih”, pojasnio je za medije.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.