Foto: Antonio Balic/CROPIX

Nina Badrić poslala jasnu poruku o srpskoj tragediji: ‘Osjećam sram, bol i nemoć’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Jedno od najizraženijih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni zasigurno je Nina Badrić. Ova pjevačica od samih početaka karijere osvojila je simpatije javnosti, a to nastavlja činiti i svakom novom pjesmom. Aktivan život također vodi na društvenim mrežama, gdje sa fanovima često dijeli trenutke iz svakodnevice.

Jedna od njenih Instagram priča privukla je iznimnu pažnju. U jeku tragičnih vijesti o smrti nestale djevojčice Danke, mreže su preplavljene izrazima sućuti njenoj obitelji. Velik dio estrade oglasio se o situaciji, a Boban Rajović zbog toga je otkazao koncert. Sve je sada komentirala i Nina, poslavši jasnu poruku.

“Srce mi se slama što su jedno nevino djetešce okrutno oduzeli majci i ocu i svima koji su je voljeli. Ovo je nenadoknadiv gubitak i niti jedna kazna neće biti dovoljna. Tko smo mi ljudi? Osjećam sram, bol i nemoć… Stat će jednom gamad pred boga, pakao ih čeka a tko dirne one najmanje, kazna će mu biti stoljećima neprekinuta”, poručila je Nina.

Foto: Instagram

Zanimljiva misao o međuljudskim odnosima

Osim što slovi kao jedan od najboljih glasova današnjice, Nina pozornost privlači i svojim mladolikim izgledom. Na figuri bi joj mogle pozavidjeti i znatno mlađe, no pjevačica često voli stavljati fokus na malo dublje misli. Ovoga puta je putem svojih Instagram priča podijelila zanimljivu misao o međuljudskim odnosima.

Boban Rajović zbog tragedije otkazao nastup: ‘Ja ne mogu vjerovati’

“Kad vidiš svog prijatelja s tvojim neprijateljem, znaj da su ti obojica neprijatelji, jedan javni, a drugi tajni”, poručila je kratko pjevačica. Nije poznato što ju je potaknulo na ovu objavu, a mnogi su se već počeli zapitkivati služi li to zapravo kao poruka određenoj osobi. Budući da dalje nije komentirala, sve ostaje na nagađanjima.




Podsjetimo, pjevačica se nedavno obratila fanovima uz upozorenje. Podijelila je screenshot profila na mrežama koji se lažno predstavlja kao ona, te pratiteljima poručila da ne nasjedaju na to. Čini se kako se prevaranti već neko vrijeme koriste njenim imenom i likom, a sve kako bi prodavali tablete i proizvode za mršavljenje.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.