Foto: YouTube

Nikolina Pišek brojala ušteđevinu pa fotografirala: ‘Ima dosta, moram priznati’

Autor: I.D.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek početkom tjedna preselila se u svoju luksuznu vilu u Zagrebu, smještenu u podnožju Sljemena, i na Instagramu podijelila nekoliko video snimaka na kojima je prikazala uređenje svog novog doma.

Pokazala je kako je uredila blagovaonicu, dio dnevnog boravka te demonstrirala svoj talent za unutarnje uređenje, uz već poznat osjećaj za modu. Na snimkama su prikazani popularni komadi namještaja, poput stolica Calligaris Oleandro, kao i njezina garderoba u novoj vili. Kasnije je otkrila da je već održala prvu zabavu u novom domu.

“Imamo prvi mini party!”, pohvalila se voditeljica. Potom je podijelila fotografiju svoje luksuzne kupaonice. “Ovo na svjetlarniku je ptica, sleti mi svako jutro… Ako to ne vrijedi svakog graška znoja uloženog u ovo, ja ne znam što vrijedi. P.S. Ima da se uvalim u ovu kadu prvu put”, napisala je Nikolina na fotografiju. U snimci na Instagram priči podijelila je još neke dijelove interijera.

Foto: Instagram

‘Tako da isplati se štedjeti ovako’

No, otkrila je i da u vili još uvijek traju neki posljednji radovi. Naime, Pišek je podijelila snimku svog doma i otkrila da još uvijek posprema sve nakon useljenja. “Evo kod mene i dalje nered. Koliko god da se trudim te kutije samo dolaze i množe se. Evo došla su ogledala koja sam naručila prije, ogledala koja su stigla sada ovaj čas i čekaju da budu namontirana”, dodala je.

“Do tada će čekati ovako spakirana, kao sve što čeka. I tu je nered, stravičan. Još ništa nije našlo svoje mjesto kako bi trebalo, još jedno ogledalo koje čeka svoje mjesto, a mislim da sam ga našla”, istaknula je, pa pokazala još jednu sitnicu. “Ovdje smo malo brojali ušteđevinu i izbrojali smo dosta, moram priznati. Tako da isplati se štedjeti ovako, neorganizirano. Malo veša po kuhinji, logično, ali lijepo. Doći će sve na svoje mjesto”, rekla je pa pokazala još kutija po podu i kofera po kući. “More kutija koje me čekaju”, istaknula je.

Podsjetimo, posljednjih tjedana često je pratitelje na društvenim mrežama informirala o tome kako napreduje uređenje vile koju je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Obiteljske planove o uređenju vile prekinula je iznenadna smrt supruga voditeljice. Nakon dvije godine, Nikolina se odlučila prihvatiti izazova i nastaviti uređenje kuće. Nedavno je i na svojem Instagram profilu podijelila kako majstori rade na postavljanju terase, ali i na obnavljanju sofe.

Voditeljica Dobro jutro, Hrvatska godinama je u braku: Evo tko je suprug omiljenog lica HRT-a




“Meni jako draga sofa, nije jeftina pa mi žao baciti, bila je prije nekih četiri, pet godina jako loše skladištena tako da nije bila zaštićena”, počela je Pišek i otkrila da je ostala u šoku kad ju je vidjela te da je ne bi presvlačila zbog toga što je na sofi originalan traper koji je došao s njom. U svoj novi dom planira donijeti i dio stvari koje su joj ostale u stanu u Beogradu u kojem je živjela s pokojnim suprugom i njihovom kćeri Unom.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.