Foto: Facebook

‘NADAM SE DA SUTRA NEMA NEKE PRESSICE’ Deklarirani panker Tomašević uživao na koncertu Iron Maidena, nabacio je prigodni ‘look’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Među tisućama fanova heavy metal grupe Iron Maiden u Areni Zagreb našao se i gradonačelnik Tomislav Tomašević. Odjeven u majicu s logom i vizualom grupe, veselo je pozirao u društvu u kojem se našla i njegova suradnica Sandra Benčić.

“Nadam se da sutra nema neke pressice”, napisala je jedna pratiteljica na Facebooku.

Govoreći o svom glazbenom ukusu, tada kandidat za gradonačelnika, Tomašević je za Večernji list priznao: “Imam tu neku pankersku prošlost na koju sam ponosan. I dan-danas volim poslušati punk glazbu, ali glazbeni mi je ukus vrlo širok. Slušam različite bendove od nekog alternativnog, indie rocka, ali bogme na svadbama mogu pjevati skoro sve”.

“Nisam autist u glazbi, volim se družiti s ljudima i ako dođem na svadbu, vjerojatno ću se prije ili poslije dohvatiti mikrofona”, priznao je Tomašević.

Pročitaj i ovo: (FOTO) E OVO SE ZOVU OBOŽAVATELJI! Neviđena euforija ispred Arene Zagreb, svi su došli poslušati legendarni bend

Foto: Tomislav Pavlek/HINA




Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.