Foto: Tomislav Pavlek/HINA

(FOTO) E OVO SE ZOVU OBOŽAVATELJI! Neviđena euforija ispred Arene Zagreb, svi su došli poslušati legendarni bend

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Da na našim prostorima uživa kultni status, britanska heavy metal grupa Iron Maiden pokazala je i dokazala velikom koncertom u Areni Zagreb. U sklopu svjetske turneje ‘Legacy Of The Beast’ rasprodali su najveću hrvatsku dvoranu te okupili zagrižene fanove iz čitave regije.

Već u poslijepodnevnim satima zagrebačko Lanište ‘preplavile’ su crne majice s logom grupe. Mladi, stari i oni između – svi su svoje idole došli poslušati modno dosljedni estetici grupe koja je od 1975. godine do danas prodala više od 200 milijuna albuma.

Njihova turneja morala je zbog pandemije koronavirusa na prisilnu stanku, ali je već nakon prvih nekoliko održanih koncerata proglašena kreativnim vrhuncem grupe – produkcijski, estetski i glazbeno. Uz nove pjesme, publiku vode na jedinstveno putovanje bogatim repertoarom koji uključuje 17 studijskih albuma, 20 video albuma pa čak i dvije videoigrice.

Pogledajte atmosferu ispred Arene Zagreb uoči heavy metal spektakla!

Foto: Tomislav Pavlek/HINA
Foto: Tomislav Pavlek/HINA
Foto: Tomislav Pavlek/HINA
Foto: Tomislav Pavlek/HINA
Foto: Tomislav Pavlek/HINA

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.