Foto: Damir Krajac / CROPIX

Lidija Bačić skriva brata: Kada ga vidite jasno je zašto se rijetko njime hvali

Autor: I.D.

Lidija Bačić, poznata splitska pjevačica, ima reputaciju zavodnice, no malo se spominjalo u medijima da ima još dvije sestre koje su jednako zanosne kao i ona. Luce i Dora dijele istu ljepotu kao i njihova sestra Lila, a uz to, tri sestre imaju i izuzetno privlačnog brata, Franka. Bačića.

Iako Franko nije sklon društvenim mrežama, pjevačica je prije nekoliko godina na svojim profilima podijelila nekoliko fotografija na kojima su zajedno. Tamnoput i mišićav, Franko je san mnogih žena, a mnogi će primijetiti i izvjesnu sličnost s našom pjevačicom.

O svojoj obitelji Lidija nikad ne voli puno govoriti, ali jasno je da su na svoju slavnu sestru itekako ponosni. Lidija sestra Dora također se okušala u glazbi, ali za većom slavom poput sestre nije htjela ići.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)




‘Vidim se kao majka, jako volim djecu’

Inače, Lidija je jedna od naših najpoznatijih pjevačica, a osim glasom može se pohvaliti i stasom, koji je njezin zaštitni znak. Na Instagramu je prati gotovo 500 tisuća ljudi koje redovno časti svojim golišavim fotografijama. Podsjetimo, pjevačica Lidija Bačić svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a prošle je godine u intervjuu za magazin Cafe iznenadila obožavatelje rijetkim priznanjem o budućim planovima.

Naime, Lidija je otkrila da joj je velika želja postati majka. “Vidim se kao majka, jako volim djecu. Bit će to brzo, sigurno neću još dugo čekati”, rekla je. O Lidijinom ljubavnom životu nagađa se već godinama, a sada je kratko priznala da ‘još uvijek čeka da joj se dogodi ona prava ljubav koja će promijeniti njezin svijet i prioritete’.

Ella Dvornik raspalila po staroj fotografiji mame Danijele: ‘Ovakve žene su najopasnije’




Početkom ove godine pjevačica je za InMagazin otkrila zašto ljubavni život drži u tajnosti. “Ljubim li koga već godinama nekako zadržavam za sebe. Neki vole o tome pričati neki ne. Ja volim više o sebi i svojem poslu. Ali lijepo mi je, to je to. Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati. Dok još nije finalno, da znamo da je to to za udaju – neću ništa pričati”, rekla je tada.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.