Foto: Tea Gabud / CROPIX

Ella Dvornik raspalila po staroj fotografiji mame Danijele: ‘Ovakve žene su najopasnije’

Autor: I.D.

Domaća blogerica i udovica Dine Dvornika, Danijela Dvornik, na Instagramu je pokazala fotografije iz nekih drugih vremena kada ju je fotografirao kralj funka. Danijela je tada imala vrlo kratku, tamno smeđu kosu i šminku koja je priličila tome vremenu. Njeno izdanje komentirala je njena kćer Ella Dvornik.

Naime, Ella je na svome Instagramu također podijelila fotografiju i napisala: “Dvije teze. Najopasnije i najjače žene su one koje mogu isfurat kratku kosu i koje izađu van bez torbice.” Inače, Ella je odselila iz svog stana u Zagrebu na novu lokaciju, ali nije se maknula iz metropole.

Iako joj je i dalje službena adresa ona u Balama u Istri, gdje je prije nekoliko godina kupila kuću i odselila s još uvijek zakonitim suprugom, britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom te njihovim dvjema kćerima, Ella zbog poslovnih obaveza često boravi u Zagrebu.

Foto: Instagram

Ella se nedavno odselila iz stana u Zagrebu

A s pratiteljima na društvenim mrežama tako je sredinom travnja otkrila kako seli iz stana jer joj treba veći. U svom posljednjem storyju na Instagramu kći Dine Dvornika je podijelila fotografiju na kojoj se vidi višekatnica, a uz koju je dodala: “Novi pogled – novi Zagreb”. Također, u sljedećoj objavi je pokazala i kako joj društvo u novom stanu pravi, po svemu sudeći, starija kći Balie jer se na fotografiji može vidjeti dječja ruka koju Ella drži za ruku.

Podsjećamo, Ella posljednjih mjeseci prolazi kroz proces razvoda od 13 godina starijeg Britanca kojemu je sudbonosno ‘da’ izrekla u veljači 2019. godine u Las Vegasu. Dvojac koji je u kolovozu prošle godine potvrdio da je njihovoj ljubavi došao kraj, trenutno se spori oko kuće u Balama, a koja glasi na Ellu te joj je ona jedina vlasnica. Kuću je par kupio 2021. godine, kad su i odselili iz Zagreba, a tad je Ella s pratiteljima na društvenim mrežama pričala o planovi glede preuređenja iste.

Ella Dvornik gotova s preseljenjem, pokazala kvart u kojemu živi: ‘Novi pogled na Zagreb’




“Kuća je ok, al’ nije baš najpametnije arhitektonski osmišljena za nas”, ispričala je svojedobno. Preuređenjem kuće tad se hvalio i Charles, a influencerica je iskreno priznala kako su budući obiteljski dom tražili čak pet godina.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.