Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Lepa Brena doživjela neugodan incident usred nastupa: ‘Radiš to već dva sata’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Srpska pjevačica Lepa Brena s razlogom slovi kao jedna od najvećih regionalnih legendi. Njeni koncerti redovito rasprodaju svaku dvoranu ili stadion, a svojim nebrojenim fanovima uvijek se trudi prirediti iskustvo za pamćenje prilikom svakog nastupa.

Društvenim mrežama sada se počela širiti snimka jednog njenog koncerta, gdje je Srpkinja doživjela omanji incident. Naime, jedan obožavatelj usred nastupa ju je svojim ‘zahtjevom’ izbacio iz takta, zbog čega je Brena bila prisiljena prekinuti koncert te mu odgovoriti.

“Ne vidim. Držiš telefon dva sata, ali kako očekuješ da ja s dva metra vidim što piše na tvom telefonu? Vas deset drži telefon, kako očekuješ to? Pa ne radimo želje, čestitke i pozdrave, radimo, pjevamo koncert”, obratila mu se srpska zvijezda.

@estradne.istineLepa Brena malo popizdila i napala obozavatelja Ali je Kraljica i dalje♬ original sound – estradne istine

Ovaj potez nikako joj nije sjeo

Čini se kako je obožavatelj tijekom čitavog nastupa u zraku držao mobitel, te njime mahao kako bi Breni privukao pažnju. Na ekranu je očigledno bila istaknuta njegova glazbena želja koju je tražio od pjevačice, što je Brenu vidljivo iznerviralo.

Snimka objavljena na TikTok profilu ‘Estradne istine’ pregledana je gotovo 17 tisuća puta u kratkom vremenu. Ispod nje su se ubrzo stali nizati brojni komentari, u kojima su fanovi na poseban način popratili ovakvu objavu.

Imovinska kartica budućeg ministra: Ima oveći kredit, a iznenadit će vas i što vozi




“Učiteljica na pismenom”, “Ovo se zove bahatost, platiš da budeš ponižen”, “A čega je Fahreta točno kraljica? Krađe struje?”, “Pa žena je u pravu”, “Agresivna Brena, to se zna”, “Sad je svaka pevaljka kraljica”, “Fahreta se naljutila”, pisali su fanovi.

Podsjetimo, Lepa Brena nedavno se naizgled povelama snahinim stopama. Nakon što je Aleksandra Prijović održala svojih pet koncerata u Areni, i Brena je najavila svoj nastup. U samo nekoliko dana zakazala je i rasprodala čak tri koncerta, a nedavno je najavila i četvrti.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.