Foto: Instagram

Kupio napušteno skladište za 380 eura, izbezumio se kada je vidio što je unutra

Autor: I.D.

Wade je 37-godišnji YouTuber kojega mnogi prate na profilu Wades Venture. Odlučio je kupiti napušteno skladište za 380 eura, pod uvjetom da ne zna što se nalazi u njemu. Pošto jedna osoba nije platila dugove, stvari su joj licitirane.

Kada je Wade otvorio skladište, iznenadio se zbog onoga što se nalazi unutra – roba u vrijednosti od 65.000 eura. Dok je preturao po svim kutijama, Wade je uočio puno dizajnerskih stvari. Dobio je skupocjenu obuću, odjeću, torbe…

Većina modnih komada je imala etikete i dalje, s istaknutim cijenama. Tako je Wade postao vlasnik 400 pari ženskih cipela, a procijenio je da je vrijednost cjelokupne garderobe i obuće oko 65.000 eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wades Ventures (@wadesventures)




‘Ovo me šokiralo’

“Nije me lako šokirati. Kupio sam 400, možda 500 ovih skladišta. Većina korisnih stvari završava u filantropskim organizacijama”, objasnio je Wade, kojega na Instagramu prati čak 25 tisuća ljudi.

Gledatelji prozvali Novu TV zbog showa Tvoje lice zvuči poznato: ‘Mora vas se priznati’




“Ljudi misle da, pošto se ovim bavim već duže vrijeme, imam puno takvih ‘ulova’, ali i mene je to šokiralo. Ovo je čudo! Oko 70 posto stvari koje nađem u skladištima se koristi. U ovom slučaju, sve je bilo novo”, rekao je Wade.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.