Foto: YouTube

Gledatelji prozvali Novu TV zbog showa Tvoje lice zvuči poznato: ‘Mora vas se priznati’

Autor: I.D.

Nakon 13 tjedana zabave, smijeha i nevjerojatnih transformacija, osma sezona omiljenog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ dobila je svog pobjednika! Među četvoricom finalista u posljednjoj emisiji našli su se Alen Bičević, Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb i Antonia Dora Pleško koji su žiriju izvrsnim točkama priredili pravi spektakl i zadali težak zadatak oko ocjenjivanja.

No pobjednik je mogao biti samo jedan, a s najvećim brojem bodova žirija i ostalih kandidata, laskava titula pripala je Alenu Bičeviću koji je i u cijeloj sezoni bio apsolutni rekorder prema broju pobjeda. U finalu su kandidati nastupili s transformacijama prema vlastitom izboru, a veličanstvena izvedba pjesme ‘Pamtim još’ u ulozi kraljice sevdaha, Hanke Paldum, Alenu je donijela četvrtu pobjedu u showu.

“Hanka je netko tko se sluša u mojoj kući i kad odeš u veliki grad trbuhom za kruhom ne postoji jedan dan da ti ne nedostaju obitelj i rodni kraj, pa mislim da je ova pjesma za mog tatu“, poručio je Alen kojemu je žiri nakon nastupa uputio brojne pohvale. “Postoje pjesme koje su se nekad pjevale i tekstovi izvođača koji dan-danas traju, a jedna od njih je zaista Hanka Paldum kao diva sevdaha. Sevdah je ljubav, a mislim da je Alen ovu sezonu obilježio tom ljubavlju. Hvala ti na tome, mene je inače teško ostaviti bez teksta jer uvijek imam nešto za reći, ali ti si me sad zakucao“, izjavio je Enis.

‘Odgledala sam sve’

Minea je poručila: “Ja sam toliko sretna da si bio dio ove sezone. Ti si za mene otkriće i jedno veliko čudo koje se dogodilo. Dijeli tu ljubav koju je i Enis spomenuo da ljudi osjete ono što smo osjetili mi kroz cijeli ovaj period, a ja sam zaista počašćena što sjedim ovdje i što ja tebi mogu reći nešto jer mislim da bi ti itekako imao puno za reći drugima.”

Gledatelji su također komentirali ovogodišnjeg pobjednika u showu Tvoje lice zvuči poznato. “Mora im se priznati da su ovu sezonu dobro odradili”, “Stvarno najbolja sezona, najbolji kandidati. Svi toliko ljubavi, pozitive, smjeha, prijateljstva”, “Fantastičan show, čestitam najboljem Alenu koji je zaslužio da pobjedi, no bili su i ostali ove godine dobri”, “Najbolja sezona ikad, a odgledala sam sve. Ne znam tko me više oduševio”, komentiralo se.

Djevojka se ne srami veze sa 42 godine starijim muškarcem: ‘Bila je ljubav na prvi kebab’




“Da je drugačije završilo ne bi valjalo. Svi super, ali Alen je čudo, bolji je i od Petrekovića. Ekipa je bila tako složna i zabavna, žiri bez iritantnih članova. Nakon ne znam ni koliko propuštenih sezona ovu sam pogledala s guštom”, “Ove godine od žirija do natjecatelja svi bili top, bez one Šuputice sve bolje čak i voditelji su bili dobri”, “Najbolji šou do sada, kandidati super svi ali jedan je Alen, čestitke i mentorima, kostimografija, šminkerima ma svima koji su radili na šou”, oduševljeno su komentirali gledatelji.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.