FOTO: Cropix

Kotiga nije znao tko je Jelena Ristić, a rijetki znaju tko su Ivana Ranilović i Davorka Ručević

Autor: G.B.

Sinoćnja je epizoda kviza “Potjera” izazvala brojne reakcije gledatelja, a isječak iz emisije postao je viralan na Instagramu i ostalim mrežama. Naime, na pitanje voditelja Joška Lokasa “Za kojeg se tenisača 2014. godine udala Jelena Ristić?” lovac Dean Kotiga, a zatim su natjecatelji trebali dati točan kako bi lovca vratili korak unatrac.

Razgovarajući među sobom čak su rekli da se radi o hrvatskom tenisaču, no na kraju su priznali da ipak ne znaju. Međutim, kapetan Ante je ipak pokušao iskušati sreću pa je kratko odgovorio: “Ljubičić”.

No, Lokas je otkrio da su i natjecatelji dali pogrešan odgovor te da se radi o Novaku Đokoviću. Sve je na svom Instagramu objavio hrvatski tenisač Ivan Ljubičić, a njegovu je objavu komentirao i sam Đoković: “Auuuuu! Pa kako to nisu znali!?!?!?!?”, napisao je Đoković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ljubicic (@ivanljubicic)




Od Ivane Ranilović do Davorke Ručević

S obzirom na to da su brojni bili iznenađeni ovom činjenicom, odlučili smo se prisjetiti nekih djevojačkih prezimena dama sa svjetske i domaće estrade. Primjerice,  pjevačica Katy Perry svoje ime dva put mijenjala. Kada je izdala svoj prvi gospel album skratila je svoje ome Kathryn u Katy a prezime Hudson je ostavila. Kada je kasnije promijenila glazbeni smjer i postala popularna odbacila je i prezime Hudsona jer nije htjela da je se zamijeni s glumicom Kate Hudson i uzela je majčino djevojačko prezime Perry. Ni Demi Moore nije voljela svoje pravo ime Dometria, a ni prezime Guynes nije se uklapalo u njen imidž i zato je uzela novo ime i prezime, dok se iza imena Margaret Mary Emily Anne Hyra krije se zapravo Meg Ryan.

Što se tiče prostora bivše države – i tu su djevojke zbog karijere i imidža mijenjale imena i pseudonime. Jedna od najvećih zvijezda s prostora bivše Jugoslavije je zapravo Tatjana Matejaš Cameron. U rodnom listu Doris Dragović piše kako je njeno ime zapravo Dorotea Budimir. Vanna je rođena kao Ivana Ranilović, a nakon udaje za Andriju Vrdoljaka postala je Ivana Vrdoljak .

Dodik tvrdi da je Republika Srpska spremna na odvajanje od BiH




Renata Končić je zapravo Minea, dok je Davorka Ručević odabrala Kasandru kao svoj pseudonim. Umjetničko ime uzela je i Nives Celzijus koja je prije dolaska na estradu bila Nives Zeljković.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.