Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Hrvati se zbog Thompsona spremni penjati na bandere: ‘Napokon i hvala Bogu dragom’

Autor: I.D.

“Hvala vam! Koncert je rasprodan!!! Vidimo se”, napisali su na službenoj Instagram stranici Marka Perkovića Thompsona samo 48 sati nakon što je objavljena vijest da će nastupiti kao gost na koncertu u Imotskom. Riječ je o koncertu “Imotski ne zaboravi”, koji će se održati 6. kolovoza na stadionu Gospin dolac, a na kojem će nastupiti Mate Bulić i Dražen Zečić.

Kao poseban gost pojavit će se i Thompson, koji se vraća nastupima nakon dulje pauze. Pjevač se, naime, 2022. na neko vrijeme povukao iz javnosti i otkazao sve planirane nastupe kako bi bio uz svog bolesnog sina Antu Mihaela.

Nedavno je otkriveno da je navodno upravo sin nagovorio oca da ponovno stupi na pozornicu. “Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela Thompson odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom”, rekli su nedavno iz Thompsonovog tima za 24 sata i naglasili da se to ne može nazvati povratničkim koncertom.

‘Nisam uspjela kupiti karte’

“Nije, zato što on nikad nije ni otišao”, poručili su. Brojni fanovi oduševljeni su viješću o koncertu, a mnogi su pjevača u komentarima na društvenim mrežama ispitivali hoće li dodati još koji datum koncerata. Neki, naime, nisu uspjeli doći do ulaznica. “Hoće li biti još jedan koncert ? Kada je jako veliki interes”, “Ja ću se popeti na banderu, i gledati. Nisam uspjela kupiti karte”, “Još jedan dan tražimo ili turneju”, “Treba ponoviti”, glase samo neki od komentara obožavatelja.

Gledatelji prozvali Novu TV zbog showa Tvoje lice zvuči poznato: ‘Mora vas se priznati’




“Poljud, molim”, “Nadamo se za nas koji nismo imali priliku prisustvovati da ćemo moći vidjeti video”, “Napokon i hvala Bogu dragom”, “Super…ponovite koncert”, “Bravo za cijelu ekipu, sretno”, “Hoćemo na Maksimir u Zagreb”, “Ima li još kakav stadion, ali veći u blizini, bravo bilo je i za očekivati, želim svim sretnima dobru zabavu”, “Svaka čast svima”, nizali su se komentari.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.