Foto: RTL

Isplivala stara snimka Zorana Šprajca, voditelj zatečen: ‘Ne znam gdje ste ovo iskopali’

Autor: T.Š.

Povodom obilježavanja 20 godina emitiranja u Hrvatskoj, RTL televizija je u subotu prikazala studijski specijal ’20 godina zajedno’ koji je vodila Antonija Blaće. U studiju su joj se pridružila brojna poznata RTL-ova lica, koja su kroz godine postala i zaštitni znak ove televizijske kuće.

Jedna od njih je i voditelj i urednik emisije ‘Stanje nacije’  Zoran Šprajc kojeg je produkcija iznenadila starom snimkom na koju je vjerojatno zaboravio i da uopće postoji, a posebno je bio iznenađen što se našla u posjedu RTL-a,  a nalazi se i na YouTube platformi.

Naime, Antonija ga je pitala zna li gdje je bio prije 20 godina. “Ne znam gdje sam bio jučer, a kamoli prije 20 godina”, odgovorio je Šprajc na što je Blaće istaknula da će ga podsjetiti gdje je bio.

“Ne znam gdje ste ovo iskopali”

“Jesi spreman?”, pitala je Šprajca. “Samo da nije neka snimka gdje sam na stolu i šarafim žarulje. Je li to ta snimka?”, našalio se on. “Mislim da ne, ali nisam sigurna”, rekla je Antonija, a potom je puštena snimka od prije 20 godina kad je Šprajc radio kao voditelj na HRT-u.

Danas 55-godišnjak, u prikazanoj snimci je imao tek 35 godina te je u šaljivom tonu čestitao gledateljima tadašnji ulazak u novu godinu. Snimka na kojoj nosi božićnu kapu i ima nešto više kose, iznenadila je i njega samog.

Ana Brdarić Boljat u suzama pred kamerama: ‘Morali smo ostaviti obitelj’




Nakon što je vidio kako je izgledao prije 20 godina, voditelj ‘Stanja nacije’ je pitao je li to stvarno on. “Kao da je bilo 904.”, komentirao je. “Ne znam gdje ste ovo iskopali”, dodao je vidno iznenađen.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.