Foto: RTL

Ana Brdarić Boljat u suzama pred kamerama: ‘Morali smo ostaviti obitelj’

Autor: T.Š.

RTL televizija ove godine obilježava 20 godina emitiranja u Hrvatskoj, a tim povodom je u subotu prikazana specijalna emisija ’20 godina zajedno’ u kojoj su gledateljima prikazani neki od najupečatljivijih trenutaka koje su zabilježile njihove kamere u tom vremenskom periodu.

Uz brojne lijepe i radosne trenutke, bilo je i onih zbog kojih dio novinara počinje sumnjati u to želi li se uistinu baviti novinarstvom. Voditeljica Ana Brdarić Boljat prisjetila se upravo jednog takvog mučnog perioda.

Od dana kada je RTL krenuo s emitiranje, jedan trenutak pamti kao najteži i najpotresniji u svojoj karijeri na ovoj televiziji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Brdaric Boljat (@anabrdaric)




“Nikad neću zaboraviti” 

Kako je pojasnila u emisiji, najteži novinarski zadatak bio joj je onda kad je Zagreb pogodio potres, a ona je morala ostaviti svoju obitelj kod kuće i ići izvještavati javnost o događaju koji je potresao cijelu Hrvatsku i regiju.

“Nikad neću zaboraviti izvanredne vijesti kad je bio potres u Zagrebu zbog toga što smo morali ostaviti svoju obitelj i doći ovdje”, rekla je vidno potresena voditeljica koja nije mogla sakriti suze pred kamerama.

Urednica i voditeljica se ranije ovih dana i na društvenim mrežama prisjetila svojih početaka na televiziji koja joj je obilježila život te je na Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira u društvu dugogodišnjeg kolege i prijatelja Filipa Brkića.




Tomislav Jelinčić progovorio o bliskoj kolegici i otkrio za čim jedino žali: ‘Nije mi ugodno’

“Moj prvi RTL Danas/Vijesti vs. slika s prijateljem”, napisala je Ana u opisu fotografije koju je ubrzo komentirao i sam Brkić. “Duga kosa – kratka pamet”, našalio se Filip, koji je uz Tomislava Jelinčića od samih početaka RTL-a vodio vijesti, danas poznate kao RTL Danas.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.