Foto: Marko Todorov / CROPIX, Ilustracija

Hrvatice otkrile koliko su platile robu: Od ovih iznosa mnogima će se zavrtjeti

Autor: F. P.

Odabir garderobe kod mnogih nije uvijek lak zadatak. Velik broj ljudi prati najnovije trendove kojima se pokušavaju prilagoditi, a naravno da i cijena ulazi u obzir. I dok neki pokušavaju naći pristupačan izbor, drugi ipak ne štede tolike novce kako bi ugrabili trendi odjevni komad.

A koliko su prosječni Hrvati i Hrvatice spremni izdvojiti za svoj outfit, odlučili smo provjeriti na zagrebačkim ulicama. Od tri osobe koje su spremno odgovorile na naše upite, svi su naizgled za svoje odjevne komade platili iznose od kojih bi se mnogima zavrtjelo u glavi.

“Pa tenisice koštaju 300 eura, ove traperice koštaju 10 eura. Košulja košta 50 eura, a sako 75 eura. Ova bunda, iako je malo danas toplo, je nekih 400 eura, dok je torba nekih 250 eura”, otkrila nam je jedna Hrvatica, a uz naočale od 650 i naušnice od 30 eura iznos se popeo na visokih 1,735 eura.

@dnevno.hr Tko se može pohvaliti s boljim outfitom? 🎀🧥 #dnevnohr #streetinterview #outfit #price #clothes #croatia #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok ♬ original sound – dnevnohr

‘Cvike sam uzela od mame, ne mogu pogoditi’

Druga je ipak bila malo ‘skromnije’ odjevena. Njen outfit sastavljen od tenisica, krem hlača i prsluka te bijele košulje stajao ju je 230 eura, dok je za torbu izdvojila oko 120 eura. “Cvike ne znam, ovo je stvarno staro. Uzela sam ih od mame još, tako da stvarno ne mogu pogoditi”, dodala je.

Hrvati sasuli kritike na račun nove Večere za pet: ‘Kakvu laž je ovaj provalio’




A čini se kako nije samo ženski spol skloniji skupljim predmetima. Muškarac kojeg smo ispitali otkrio nam je kako je samo za karirani sako platio 320 eura, dok ga je košulja stajala 120 eura. Hlače su također bile nešto skuplje sa cijenom od 160 eura, dok su tenisice i naočale bile po 80 i 100 eura a za čarape je izdvojio oko 30 eura.

“Ja skupa s ormarom koštam 73 eura”, “Što ga slažu”, “Haj što izmisli cijene”, “Jel voda onda 50 eura”, “Tko kaže da nema para”, “Dekadentno”, “Ma hajde molim te”, “Pa koliko ovi tamo zarađuju?”, “Ako dođem do 100 dobro je”, “Skromno, nema što”, stale su se nizati reakcije ispod naše ankete na TikToku.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.