Foto: Screenshot/RTL

Hrvati sasuli kritike na račun nove Večere za pet: ‘Kakvu laž je ovaj provalio’

Autor: F. P.

Konobar Josip Mržljak ugostio je ekipu trećeg dana ovotjedne Večere za 5. Za svoja jela osvojio je 36 bodova, desetku je dobio od Mirjane, a devetke su mu udijelile Đurđica Ljubica. Najnižu ocjenu – osmicu, dobio je od Adriana. “Ne mogu mu dati veću ocjenu nego Mirjani, ne bi bilo u redu, a niže od ovog ne mogu”, komentirao je Adrian.

Njegovo nezadovoljstvo uglavnom je polazilo od činjenice da je na tanjuru našao krvavu piletinu. Iako se o tome jasno požalio pred kamerama, gledatelji ispred malih ekrana ipak imaju kritike na njegovu izjavu. Sudeći prema komentarima, smatraju kako je to rekao da bi sebi osigurao bolji plasman.

“Kako glumi samo da dođe do pobjede. Jako proziran i nepošten prema kandidatima”, “Adrijan kalkulira, daje manje ocjene da bi pobijedio. Prvi put čujem da pileće bijelo ima krvi u sebi”, “Kakvu laž je provalio, vidjelo se da se gospođa pored njega šokirala”, “Ovaj ćelavi mamlaz daje 8 a ne zna ni navesti razlog”, pisali su jedni.

‘Ovaj student ćelavac jako mulja’

“Sramota od onog ćelavog ljigavca”, “Kalkulator, baš mi se ne dopada”, “Taj Adrian zamoran do bola”, “Šteta što ostali ne znaju kako on ocjenjuje pa da mu vrate”, “Ovaj student ćelavac jako mulja”, “Mladiću, što si odbojan”, “Otkad bijelo meso ima krv… Jadnik samo kalkulira”, nadovezali su se drugi.

Podsjetimo, Josip je pripravu večere započeo desertom ‘Kremaste košarice’. ‘Lisnato s voćem, čokolada s voćem, to svašta može biti’, komentirao je Adrian. ‘Dobro zvuči’, zaključila je Đurđica. Košarice je domaćin punio pudingom, čokoladom i voćem, a potom se okrenuo glavnom jelu naziva ‘Bijelo pile’.

“Mislim da bi to moglo biti u bijelom umaku, tako nešto”, otkrila je Ljubica. “Nešto će on tu iskemijati”, dodao je Adrian. Uskoro je domaćin otkrio da će raditi pileći file u umaku od šampinjona, sira i vrhnja. Poslužio ih je uz zelene rezance, a zatim se okrenuo predjelu naziva ‘Veseli trbuščići’.




Baby Lasagna pokazao što mu se našlo na tanjuru: Njegov izraz lica govori sve

Predjelo prošlo bolje od piletine u glavnom jelu

“Mogao bi zapeći sir”, pretpostavio je Adrian. Uskoro je domaćin otkrio da će spraviti punjene kruščiće. Nadjenut će ih s piletinom, sirom i salamom. Nakon što je spravio večeru, Josip se okrenuo pripremi za dolazak gostiju kojima je ponudio prigodne aperitive – domaću rakiju i likere.




Nakon zdravice dobrodošlice, Josip je pred ekipu donio predjelo. “Jedva sam čekala da probam predjelo”, komentirala je Mirjana. “Izgledalo je sočno, jako lijepo predjelo”, dodala je Đurđica. “Josip je sam trebao napraviti kruščiće”, kritičnija je bila Ljubica. Ekipa je pohvalila predjelo, a onda je domaćin donio i glavno jelo – piletinu i zelene rezance.

Thompson prvi put od nesreće o stanju sina: ‘Mjesecima ga je nagovarao’

‘Domaće jelo, mislim da je za nas skuhao kao da kuha za prijatelje’, komentirao je Adrian. ‘Umak je bio prejak, premasan’, dodala je o okusu predjela Đurđica. ‘Prefin je bio umak’, dodala je, pak, Ljubica. ‘Naletio sam na komad piletine koji je bio krvav i to je jedina zamjerka’, zaključio je Adrian.

‘Kremaste košarice’ stigle su kao kraj večere. Ekipu je nasmijao izgled deserta, no nije izazvao veće oduševljenje. ‘Okus je bio dobar, nisam mislila da će tako biti na osnovu izgleda’, komentirala je Mirjana. ‘Sve je jestivo što nije škodljivo’, zaključila je, pak, Đurđica kroz smijeh.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.