Foto: Instagram

Hrvati se raspisali o Aleksandri Prijović, a ona najavila i četvrti koncert u Zagrebu: ‘Sačuvaj nas Bože’

Autor: I.D.

Pjevačica Aleksandra Prijović zasad drži status jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji. Prijović, koju neki nazivaju i “balkanskom Taylor Swift”, rasprodala je čak tri koncerta u zagrebačkoj Areni, a na sceni je tek desetak godina.

Naime, Prijović je na svom Instagramu sada najavila i četvrti koncert u Areni.

“Zagrebe, nisam mogla ni zamisliti da ću najaviti i četvrti koncert u Areni. Hvala vam za ljubav, odužit ću vam se cijelim srcem”, napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)




‘Nikad čula za nju’

Otkako se digla pompa oko snahe Lepe Brene, pročešljali smo komentare na našem Facebooku i saznali smo što Hrvati misle o Prijović.

“Da nema Brene, ne bi se znalo ništa o njoj”, “Sačuvaj nas Bože što slušaju naši mladi”, “Kome je ona bitna, roditelji ne vole Hrvatsku, otišli u Srbiju, a ona voli samo hrvatske novce”, “Sad prvi put čujem za nju”, pisali su.

Izvor: IM LIVE PRODUCTION

“Deep Purple i AC/DC su odmah poslije tri albuma snimili live album. Očekujem to isto i od Prijovićke, ali da bude dupli. Ovo je njen treći album koji se zove ‘Devet Života’ i može se smatrati najuspješnijim albumom tog žanra muzike. Ovaj projekt je preokrenuo čitav tijek kretanja turbofolk muzike, koja će natjerati druge izvođače da smisle kako će dostići nivo ovog stvarno izvanrednog albuma. Ono što Prijovićka treba učiniti je to da ovaj album plasira u Bugarskoj u kojoj se već od davnih dana sluša takva vrsta glazbe”, opsežno je objasnio jedan čitatelj.




Ovo je kućica u Hrvatskoj u kojoj je odrasla Aleksandra Prijović: Skroman život zamijenila luksuzom

“Sramota neka bude onoga tko je organizirao”, “Tko je ta žena?”, “Nikad čula za nju nisam”, “Ne pratim ovu vrstu glazbe. Ne znam kvalitetu dotične pjevačice.  Obično umjetnici kod nas ne zarađuju ovoliki novac”, “Cura je super i super pjeva”, komentirali su čitatelji.

Izvor: Instagram

No, tu nije kraj, i dalje se pisalo o Breninoj snajki: “Znači nakon što je svekrva dva puta napunila Arenu Zagreb (Lepa Brena) red je da snaha napuni tri puta i još jednom u nizu ponizi krezubu desnicu kojoj ostaje lajanje.”

“Ovoj bi i Musk pozavidio”, “Ne, hvala, bizant muzika nije moj đir”, “Nije sve u novcu ima drugih stvari u životu koje su bitnije od novca”, zaključili su naši čitatelji.

Nije volio narodnjake, a sada veliča Acu Pejovića: ‘Ovo sve je krenulo s mojom bolešću’

Podsjetimo, Prijović je popularnija među mlađim generacijama, ali sve više dopire i do onih nešto starijih posebice ovih dana kada je u žiži zbivanja No, svakako ostaje još dobar dio ljudi koji se pita kako je ova pjevačica tako brzo i naglo doživjela uzlet i kako je uspjela čak tri puta za redom rasprodati dvije najveće dvorane u regiji.

Ovo je kućica u Hrvatskoj u kojoj je odrasla Aleksandra Prijović: Skroman život zamijenila luksuzom

Iza 28-godišnje Aleksandre su svega tri studijska albuma, na sceni je desetak godina i o njoj se zapravo i ne zna previše, osim da joj se predviđa još veći uspjeh. 

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.