Foto: Screenshot/YouTube

Baby Lasagna pokazao što mu se našlo na tanjuru: Njegov izraz lica govori sve

Autor: F. P.

Glazbenik Marko Purišić većini je poznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna. Otkako je ostvario nevjerojatan uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu, postao je pravi fenomen ne samo na domaćoj, nego i na svjetskoj razini, a njegovi profili na društvenim mrežama svakodnevno prikupljaju nove pratitelje.

Simpatični Istrijan sada se ponovno obratio svojim fanovima na Instagramu. U priči je objavio fotografiju svog tanjura na stolu za ručkom, a što bi se našlo na njemu nego – lazanje. Nakon toga se kamera usmjerila prema njegovom licu, koje je imalo izraz ozbiljnog negodovanja.

Iako je izgledom davao do znanja da mu jelovnik nije po volji, mnogi vjeruju kako je to većinom bila šala na račun njegovog umjetničkog imena. Zanimljivo je kako je Baby Lasagna svojedobno priznao da mu lazanje baš i nisu omiljeno jelo, te da više voli jesti pizzu.

Foto: Collage/Instagram

Zbog nastupa u Umagu vrištao od uzbuđenja

Podsjetimo, 28-godišnji Umažanin nedavno je na mrežama najavio jedan od svojih nastupa. Radi se o Sea Star festivalu u rodnom mu Umagu, a njegova najava izazvala je pravu pomutnju na mrežama. Pjevač je, naime, stajao ispred festivalskog plakata pokazujući na vlastito ime, i doslovno vrištao od uzbuđenja.

Baby Lasagna i preobraćenju vjeri: ‘Tražio sam pomoć posvuda, išao psihologu i još uvijek idem’

“Zamisli prolaziti tamo i vidjeti Baby Lasagnu da vrišti na znak”, “Ja bi mu se pridružila u vrištanju”, “Ovako i ja reagiram kad vidim da negdje nastupaš… Onda sve ispočetka kad vidim da su karte RASPRODANE” nadovezali su se drugi. Mnogi su također ukazali na činjenicu da će uz njega nastupiti i Angelina Mango, talijanska predstavnica na Eurosongu.




Prije nekoliko dana je Baby Lasagni stiglo i novo značajno priznanje. Portal Songfestival objavio je kako je upravo njemu dodijeljena nagrada ‘You’re A Vision’, koja označava najupečatljiviji kostim ovogodišnjeg Eurosonga. Priznanje je time posebnije što su za njega zaslužni isključivo glasovi publike.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.