Foto: RTL

Gledatelji uočili lapsus RTL-a tijekom emitiranja Ljubav je na selu: ‘To je zakonom zabranjeno’

Autor: I.D.

Započelo je predstavljanje farmera u showu Ljubav je na selu. Željko, Toni, Ilija, Ivica, Manuel, Sandi i Ivo predstavili su se Hrvatima i poslali poruke potencijalnim damama koje su zainteresirane za zajednički život na selu, prijave za buduće kandidatkinje već su započele. Ovako su se farmeri predstavljali u prvoj emisiji ove sezone Ljubav je na selu.

Farmer Željko Stipetić dolazi iz Ogulina i u vojnoj je mirovini. Živi s majkom u velikoj kući s dvorištem i vrtom. Vrlo je emotivan, pogotovo na spomen svoga oca kojem je, kako kaže Željkova majka, bio miljenik. Odrastao je uz roditelje koji su u braku bili više od 50 godina, a Željko je naglasio kako bi volio doživjeti takvo nešto. “Kako su se slagali mama i tata, tako bih se ja volio slagati s budućom ženom”, rekao je.

Toni Patrčević jedan je od farmera nove, 17. sezone ‘Ljubav je na selu’, a u slobodno vrijeme igra nogomet. Voditeljica Anita Martinović pitala je Tonijeve suigrače kakav je on kad se zaljubi. “Dosta se podređuje svojoj ljubavi. Čini mi se da je on dosta požrtvovan u toj vezi, da dosta daje sebe u to. Voli se i zabaviti, ne pije, ne puši. Voli izlaziti na večere”, ispričali su oni. Otkrili su da je Toni romantičan i istaknuli da je pravi trenutak da krene u potragu za ljubavi.

‘Ja ostao ovdje raditi, ona ostala u Bosni’

Ilija Strinić živi u Gračacu, a na svom imanju ima konje i krave. Provozao je voditeljicu Anitu Martinović kamionom, a ona se našalila da je to pravi damski prijevoz. Ilija je otkrio da dane provodi u brizi o životinjama. “Dobro bi ti došla neka pomoć?”, pitala je Anita farmera. “Da skuha ručak”, rekao je Ilija što mu nedostaje kada se vrati kući nakon obavljenog posla. Otkrio je da ima sina i kćer iz dva braka.

Ispričao je što je proživio nakon povratka iz vojske. “Prva žena je umrla. Rodila mi sina, ostao sin od pola mjeseca. Oženio sam se drugi put. Druga me ostavila. Ostavila mi kćer od 40 dana. Onda nađem treću. S trećom sam živio 18 godina. Razišli smo se. Ja ostao ovdje raditi, ona ostala u Bosni”, otkrio je Ilija.

Jedan od novih farmera nove, 17. sezone ‘Ljubav je na selu’ je Manuel Mandić iz Nove Bukovice. Otkrio je kako na imanju živi s majkom, no u odvojenim kućama. ”Mama mi je bitna u životu. Kada dođem s posla, čeka me hrana za stolom, opeglano i oprano”, objasnio je Manuel. Njegova sestra Ana je otkrila kako je Manuel jako dobar. ”Uvijek je tu za mene, ne samo za mene već i za nećake”, rekla je Ana. Manuel je priznao kako bi se volio ostvariti kao otac. ”Volio bih biti otac, ako se pruži prilika”, priznao je.




Što ne valja s pretjeranim ugađanjem i sloganom ‘misli na druge’, psiholozi: ‘Postoji problem’

‘Jedva čekam da vidim na što će to sličiti ove godine’

Sandi Hribernik je novi farmer ‘Ljubav je na selu’, a otkrio je kako je sam na imanju otkad su mu roditelji umrli. ”Tu sam osam godina sam, brinem sam o svemu, kuham i perem…”, rekao je Sandi. Dodao je kako bi mu dobro došla ženska ruka. ”Zato sam se prijavio”, komentirao je. Voditeljica Anita Martinović je primijetila kako ima puno cvijeća na imanju. ”Čovjek sam od romantike, mora biti cvijeća. Jako se trudim da sve bude uređeno i sređeno”, objasnio je. Otkrio je i svoje hobije.




Ivo Obreza rekao je voditeljici Aniti Martinović da nikad nije bio oženjen i nema djece. “Znači, ti čekaš nekoga za jedan kompletan početak u životu?”, pitala ga je Anita. Objasnio je da mu nije važno ostvariti se u očinskoj ulozi nego da pronađe ženu za vezu. “Bitno mi je da nađem ljubav u životu”, rekao je Ivo. On i voditeljica Anita su zajedno pecali i razgovarali. Anita je pitala Ivu ako mu djevojke dođu na imanje, hoće li i njih voditi na pecanje.

Gledatelji su komentirali ove farmere i uočili zanimljive detalje: “Ne sviđa mi se što onaj mladi dečko vaš farmer drži psa na lancu pa to je zakonom zabranjeno i vi kao televizija morali bi takve izbaciti nadam se da mu se neće niti jedna javiti”, “Ovi gospon će imati najviše pisama a ne znam što mu bi prijaviti se u ovakvu emisiju znamo kakve se žene tamo prijavljuju”, “Ja ću se prijaviti ovome farmeru, poslat ću mu email”, “Kakve dušice ove sezone, dragi su svi zasada”, “Jedva čekam da vidim na što će to sličiti ove godine”, “Pa kad kažu da nema dobrih ljudi, evo ovi su baš simpatični bili”, komentirali su gledatelji.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.