Foto: Collage/TikTok

Djevojka se ne srami veze sa 42 godine starijim muškarcem: ‘Bila je ljubav na prvi kebab’

Autor: F. P.

Ulazak u vezu sa starijim partnerom ili partnericom postaje sve češća pojava. Osobito je to popularan ‘trend’ među slavnim facama, a često se dogodi da takav neočekivan par završi i u braku. Slične dane proživljava i tiktokerica Nikeisha Lightfoot, Britanka koja se nimalo ne srami svoje veze iako je razlika u godinama pozamašna.

Njen partner je 60-godišnji Dimitrios Fotis, što ga od nje čini starijim čak 42 godine. Svoju vezu započeli su 2022. godine, kada je Dimitrios radio kao dostavljač hrane. Tako su se i upoznali – mladoj poduzetnici je dostavio večeru, a Nikeisha je u jednoj od objava na TikToku priznala kako je to bila ‘ljubav na prvi kebab’.

“Voljela bih kada bi ljudi znali da ljubav ne zna za godine. Zaljubili smo se jedno u drugo – nema nikakve kvake. Odmah smo se povezali i počeli razgovarati, te smo otputovali zajedno kako bi se bolje upoznali. Stariji muškarci imaju više iskustva”, istaknula je Nikeisha, koja izgleda nimalo ne mari za kritike na račun razlike u godinama.

@nikeishalouise❤️♬ original sound – 👑Keisha Louise👑

Jedna narudžba promijenila im je život

Njen partner radi i kao osobni trener, a svoj posao dostavljača sigurno nije požalio. Ta jedna narudžba 18-godišnje plavuše promijenila mu je život, a Nikeishino prisjećanje njihovih početaka prikupilo je 1,3 milijuna pregleda. U snimci je istaknula kako je i sama tada radila dva posla, a zbog kasnog vraćanja kući često bi posezala za naručivanjem hrane.

“Dimitrios mi je najčešće dostavljao hranu svake večeri. Postojala je opcija da se ostavi poruka za dostavljača pa sam napisala da me nazove kad stigne ispred moje kuće jer je bilo kasno a imala sam mlađu braću i sestre, te sam bila na katu. Tako da bi on mene nazvao svaki put kad bi stigao ispred, a ja bih izašla i preuzela kebab”, pojasnila je.

U početku je sve ostalo na usputnim pozdravima na ulici, no jedna večer bila je presudna. Tada je Nikeisha posjetila lokalnu trgovinu i vidjela Dimitriosa koji je čekao dostavu. Budući da se nije osjećala najbolje, predložio joj je da si napravi čaj sa limunom. Međutim, zaboravila je upute koje joj je dao te mu je poslala poruku da ju podsjeti.




Adrian odnio pobjedu unatoč kritikama gledatelja: Za novce ima posebne planove

Od tada su počeli sve češće razgovarati, a uskoro je planula i ljubav. Iako je suočena sa brojnim kritikama zbog svoje veze, ne manjka niti komplimenata. Njena priča o upoznavanju te kasnije objave u kojima se javlja i Dimitrios potaknule su lavinu komplimenata gledatelja, koji smatraju da čine skladan ljubavni par.




“Zbog vas mi se vratila vjera u ljubav na starinski način”, “Želim vam sve godine sreće”, “Predivan ste par”, “Godine su samo broj. Razlika između mojih mame i tate je 20 godina, u braku su 30”, “Prekrasni ste zajedno”, “Neke stvari su jednostavno suđene”, “Moja najdraža ljubavna priča”, “Pripadate zajedno”, samo su neki od komentara.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.