Foto: Facebook

Gledatelji bruje o sceni iz Kumova, raznježilo Hrvate: ‘Ono kad dragi Bog nekoga nagradi’

Autor: I.D.

Gledatelji su oduševljeno komentirali glazbeni duo Fabijana Pavla Medvešeka i Nike Barišić, glumac je svirao gitaru i zajedno s glumicom emotivno pjevao “Oh My Darling Clementine” pred publikom u Zaglavama. Mnogi poklonici serije “Kumovi” na društvenim mrežama su se raspisali o lijepom glazbenom duetu. Inače, Fabijan u seriji utjelovljuje Tommyja, a Nika Laru.

“Ovo je najbolja scena ikada u seriji, predivno, bravo Lara i Tomi”, “Uljepšali gledanost ove serije. Oboje predivni. Serija ima sadržaja i ljubavi i ljubomora, i stari običaji i moderne navike, ma sve. Bolje je od turskih serija di ima dosta neshvatljivih i pretužnih prizora prema ženama”, pisali su.

“Bravo za Laru i Tomija prekrasno pjevaju najbolja serija”, “Kako im pašu glasovi zajedno, prelijepo zvuče”, “Lara je biser serije”, “Lara je samo potvrdila svoj talenata i put za blistavu karijeru, od početka mi je najbolja”, “Nika je predivni slatkiš. Damica divnog glasa i lijepog stasa. Smiješi joj se lijepa karijera”, komentiralo se.

‘Sve više tonete ni blizu prvoj sezoni’

Inače, gledatelji su na društvenim mrežama često komentirali kako im se ne sviđa na produkcija stalno u seriju uvodi nove likove. Naime, Hrvati su negodovali i zbog lošeg scenarija serije. “Postali su dosadni, kao nešto rade, a nitko ništa, samo odugovlače… Scenarij bez veze”, “Koji scenarij majko mila bolje prestanite snimat!”, “Sve više tonete ni blizu prvoj sezoni!”, pisali su neki.

“Puno novih likova, više nema ono nešto”, “Non stop isto s*anje ova drugu nagovara ona kao neće, a na kraju uvijek isto pristane na sve. Koja režija za malu djecu i za starce koji ne znaju što gledaju”, “Zeznuli ste seriju s Natašom Janjić uopće se ne uklapa u seriju kao ni onaj bilder što se naslikava sa Lucom”, “Ekipa je bila dobra, ali ovo je sada pretjerivanje”, komentirali su gledatelji.

Uz već uigranu glumačku postavu, u trećoj sezoni u seriju su ušli glumci, Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek i Nataša Janjić, koji će donijeti nove obrate i dodatno uzburkati već uzavrelu atmosferu u Zaglavama.




Fotkanje koje spominje Turudić, Josipi nije strano: Ne bi joj bilo prvi put

“Ovaj Stipe kao oni starci u turskim serijama. Naporan do bola!!”, “Ja sam ti statirala u Kumovi pa znam da bude četvrta sezona, režija se predomislila, odluka došla u prvom mjesecu za Kumove”, “Potkapacitirana jeftina sapunica”, “Sve ok, ali ovaj Žarko Radić svugdje kao krpelj a nije ga bilo nigdje preko 20 godina”, pisali su.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.