Foto: Facebook/ Nikolina Pišek

(FOTO) NIKOLINA PIŠEK BEZ TRUNKE ŠMINKE: ‘Ovako se pripremam da bi kamera bila milosrdna prema meni’

Autor: Dnevno.hr

Voditeljica Nikolina Pišek godinama slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a od kada je započela angažman na RTL-u kao voditeljica showa “Masked singer”, sve više je u fokusu domaće javnosti.

Nakon nekoliko emisija u komentarima na društvenim mrežama najčešće su se mogli naći brojni komplimenti, što muškaraca što žena, na račun njenog izgleda.

Ako ste se pitali kako 46-godišnja voditeljica izgleda kada na sebi nema ni trunku šminke, sada je i to otkriveno.

Foto: Facebook

Naime, Pišek je na svom društvenoj mreži podijelila niz fotografija na kojima je pokazala kako priprema svoje lice za tešku šminku i kamere, a pritom je otkrila i kako njeno lice uistinu izgleda.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

“Samo ću reći, blagoslovljen si kada ri j posao ujedno i zabava. Jedva smo dočekali subotu i novu epizodu Maskeg Singer Croatia, i ovako se pirpremam da bi kamera bial milosrdnija prema meni, napisala je Pišek i pozvala pratitelje da ju gledaju u večerašnjoj novoj epizodi showa.

NIKOLINA PIŠEK POPUT SIRENE! Javio se Ciganović: ‘Teži promašaj, kao da vodi Zvezde Granda’




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.