Foto: Instagram

Ella objavila dosad najemotivniju poruku o tati: Izvukla je i njegovu zaboravljenu snimku

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Influencerica Ella Dvornik poznata je već i ‘vrapcima na grani’. Otkako je prošle godine objavila da se razvodi, njen privatan život dospio je u središte fokusa. Ella je jedno od najaktivnijih domaćih imena na društvenim mrežama, gdje je sada svojim vjernim fanovima novom objavom natjerala i pokoju suzu na oči.

Podijelila je, naime, davno zaboravljenu snimku svojeg oca Dine Dvornika. Na njoj neprežaljeni kralj funka izvodi svoj hit ‘Lady’, i to davne 1989. godine u klubu Hollywood u Splitu. Ne samo što je ova snimka mnoge odvela na put kroz sjećanja, već je uz to Ella napisala dosad najemotivniju poruku o svojem legendarnom tati.

“Ja vam riječima ne mogu opisati koliko meni ovaj čovjek nedostaje. On je bio puno više od oca, bio je brat, prijatelj i mentor. Živio je za to što voli i to ga je ubilo. I kad je umro nisam toliko ni žalila jer znam da je samo živio za to što voli. Sve njegove mane na stranu, on je bio MUŠKARAC u svakom smislu te riječi”, započela je u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)




“Vama je on Dino Dvornik, meni je tata”

“Toliko sam ponosna što mi je otac bio lik koji je vjerovao u sebe, borio se za nas, koji nije pokleknuo trendu i nije se izdao. Vama je on Dino Dvornik, meni je tata. Uvijek je bio najdjetinjastija i najbitnija figura u našim životima. I što god ljudi pričali o njemu on se uvijek izborio za nas”, nastavila je u dirljivoj posveti.

“Ovo nije ni čovjek, ovo je ljudina i bog. Ispoštovao nas je i na svoje zlo, i držimo ga u srcu zauvijek. Jer prije pjevača on je bio čovjek – i to kakav. Prazninu koju je ostavio nitko neće zamijeniti, ali ćemo sve uspoređivati s njim”, dodala je Ella, istaknuvši kako ničega od toga ne bi bilo bez njene majke Danijele.

Dadilja iz Samobora i Brazilac Tiago traže zauvijek ljubav: Ona voli plavokose, a on niže




Za kraj je poručila kako joj je drago da su joj oni roditelji, jer su ju oni naučili što je prava ljubav i srodne duše. “Vama Romeo i Julija, meni Dino i Danijela… zauvijek”, zaključila je Ella. Ova posveta u svega sat vremena zaradila je više od četiri tisuće reakcija, a svoje emocije jasno su iskazali brojni fanovi u komentarima.

“Legenda koja ostavlja trag kroz tebe”, “Još mu se po njegovim pjesmama i talentu nitko nije približio”, “I trebaš biti ponosna! Hvala mu na svemu, a i veliko hvala mu na tebi”, “Dugo sam bila čak i ljuta što je otišao, žalila sam za njim”, “Uvijek je znao napraviti atmosferu. Car je bio”, “Skoro sam se rasplakala”, samo su neki od komentara.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.