Foto: Darko Tomas / CROPIX

Meštar je godinama u sretnom braku s lijepom Senkom: Evo tko je supruga omiljenog voditelja

Autor: T.Š.

Popularni voditelj Dobro jutro, Hrvatska, Davor Meštrović Meštar u braku je već 27 godina sa suprugom Senkom koju je upoznao preko veze. Iako par svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, kroz godine ih se moglo vidjeti na raznim premijerama i društvenim događanjima, a veliku strast dijele prema putovanjima.

Jednom prilikom voditelj je otkrio kako je upoznao svoju suprugu s kojom danas ima dvoje djece, Martu i Nikolu. Naime, prije 28 godina, davne 1996. godine, Meštru je bila potrebna ortodontska pomoć, a stomatologinji-ortodontici Senki došao je u ordinaciju preko veze.

“Za odličan rezultat ortodontske terapije moraš se dobro raspitati i pažljivo odabrati vrhunskog ortodonta jer terapija traje dvije godine i mora teći besprijekorno. To je uključivalo puno kontrola i s vremenom smo se zaljubili”, otkrio je voditelj za Večernji.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

“Nema otvorenih nezavršenih svađa”

Tada je progovorio i o odgoju njihove djece i načinu na koji funkcioniraju kao obitelj. Istaknuo je kako se usprkos rijetkim svađama uvijek pomire.

“Kako su sve sretne obitelji nalik jedna drugoj tako i mi – posvađamo se i vičemo, ali se i pomirimo. Nema otvorenih nezavršenih svađa i dugih neraspravljenih i neodgovorenih pitanja. Mislim da smo u prosjeku i postotku jednaki u popuštanju. Od dvoje roditelja uvijek će jedan biti mirniji kad je drugi poludio, a tako je i kod djece”, izjavio je tada Meštar.

Davor Meštrović Meštar je dio tima ‘Dobro jutro, Hrvatska’ od 1992. godine, a 2020. timu emisije se pridružila i Doris Pinčić Guberović koja se nedavno vratila na male ekrane nakon porodiljnog dopusta. Meštar ne krije koliko voli raditi s kolegicom.

Doris Pinčić skinula 25 kilograma viška: ‘Nikad nisam bila gladna’




Prošlu subotu kada se Davoru pridružila u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ nakon osam mjeseci porodiljnog, voditelj nije krio sreću. “Smješka mi se brk. Subota s Doris – neprocjenjivo”, rekao je nasmiješeni Meštar dodavši: “Sve je sada na svome mjestu. Sve može ići dalje. Sad smo i to izgovorili.”

Na izjavu svog kolege Pinčić Guberović nije ostala suzdržana. “I nakon emisije još kavica negdje na suncu”, dodala je voditeljica.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.