Foto: Darko Tomas / CROPIX

Zastupnik Domovinskog pokreta podijelio najbolju vijest: ‘Mali car izašao carski’

Autor: M.P.

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Igor Peternel na svom je Facebooku podijelio sretne vijesti. Naime, Peternel je postao otac još jednog sina, a otkrio je da je njegova supruga Lucija rodila na carski rez. “Mali car izašao carski!”, napisao je saborski zastupnik.

Peternel i Lucija Vulić u braku su od 2018. godine, a imaju još jednog sina koji je na svijet došao godinu dana nakon njihovog vjenčanja. Vjenčali su se u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama.

Ispod objave zaredalo se više od 200 poruka u kojima su mu pratitelji čestitali i poželjeli sreću njegovoj obitelji.

Peternel iz prethodnog braka s Amrom ima kći Lauru, sada studenticu ekonomije. Igor i Amra razveli su se još 2016. godine nakon dva desetljeća braka.

Razvod su odbili komentirati. Amra je tada bila članica uprave Dinama za međunarodne odnose i marketing. Danas su u odličnim odnosima.

Zapaljeni Trnjanski kresovi, Peternel negoduje: ‘Ljudi slave okupaciju i uzurpaciju domova’




 




 

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.