Foto: Instagram

Tragična smrt poznatog glazbenika: Poskliznuo se pod tušem i pao

Autor: T.Š.

Bas gitarist Charlie Colin, jedan od osnivača grupe Train najpoznatijeg po hitovima Drops of Jupiter i Meet Virginia, tragično je preminuo u 58. godini, potvrdila je njegova neutješna majka.

Charlie Colin čuvao je kuću prijatelju u Bruxellesu u Belgiji, kada se poskliznuo dok se tuširao i pao. Colinova majka dodala je kako se preselio u Bruxelles kako bi ondje podučavao glazbu na konzervatoriju.

Još nisu poznati detalji njegove smrti, a izvori za TMZ kažu da su glazbenika pronašli prijatelji koji su se vratili kući s putovanja prije pet dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli train (@train)




“Bio je najslađi i tako zgodan tip”

Članovi grupe Train oglasili su se putem Instagrama i oprostili od dragog kolege. “Kad sam upoznao Charlieja, zaljubio sam se u njega. Bio je najslađi i tako zgodan tip. Napravili smo bend, to je bilo jedino razumno”, naveli su u objavi na instagram stranici benda.

“Njegov jedinstveni bas pomogao je ljudima da nas primijete u San Franciscu i šire. Za njega ću uvijek imati toplo mjesto u srcu. Ti si legenda, Charlie. Šarmiraj anđele”, poručili su.

Bend Train osnovan je u San Francisku 1993. godine, a postigli su uspjeh s istoimenim debi albumom 1998. godine, producirajući hit pjesmu Meet Virginia. Osvojili su dva Grammyja, a Colin je bend napustio u jeku slave jer se borio s ovisnošću.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.