Foto: RTL/Brak na prvu

Danijela iz Braka na prvu frapirala Hrvate zbog snimki koje objavljuje: ‘Bilo je odvratno’

Autor: I.D.

Danijela Pupovac, koju trenutačno gledamo u ‘Braku na prvu’, davnih dana je imala problema s kilogramima. Tada je podijelila niz starih fotografija, na kojima je, kako kaže, imala i više od 100 kilograma. Dok je na malim ekranima gledamo u nešto drukčijoj ulozi, ona je na društvenim mrežama i u pravome životu fitness trenerica.

“Kao trenerica sam se udebljala sve do 102,5kg. Nije stvar u znanju o treningu. Nije stvar u ‘lako njoj’. Saznala sam da stvar u promjeni i postajanju. Postajanju osoba koja to može i kojoj je lako. Gledaš li me sad i misliš da sam oduvijek ovakva i mogu? Postala sam ova koja može. Bilo mi je odvratno prije promjene. Namučila sam se silno, izgubila sam se bezbroj puta, debljala se i mršavila, kretala i odustajala, bilo je us*ano, mučno, prebolno, odvratno. Takav je to put”, napisala je u opisu.

“Lako njoj, ona je trenerica. To sam i ja mislila. Pa sam za trenericu završila. Opet nisam smršavila”, napisala je u svojoj objavi iz siječnja. Uz fotografije je napisala i tekstove koji su opisivali kako se osjećala u tim trenutcima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Pupovac (@fit.anansi)




‘Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna’

“Srednja škola, slušao se rock i gangsta rap. Iznutra sam se osjećala mršavo, mrzila sam što izvana izgledam ovako”, napisala je uz prvu fotografiju. Istaknula je i da je voljela modu, ali da nije mogla pronaći ništa moderno u svojoj veličini. “Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna”, dodala je.

Inače, o svojoj borbi s kilogramima je progovorila i tijekom razgovora s Alanom, partnerom iz ‘Braka na prvu’. Međutim, Alan je komentirao njen celulit što je razljutilo mnoge gledatelje. No sudeći po fotografijama na Instagramu, Alan je tom izjavom vjerojatno tražio pažnju od zanosne Danijele…

“Mijenjamo zakone o rodno uvjetovanom nasilju, zgražamo se svake prve subote u mjesecu moliteljima na trgu, ženske udruge se dižu na zadnje noge kad crna kronika piše o slučajevima nasilja nad ženama, ali ovaj tip je… Vrijeđa, omalovažava, agresivan je, seksom bi riješio sve ženske frustracije. Na javnoj televiziji. I nitko ne reagira. Treba li još nešto reći…”, napisala je jedna gledateljica.




Thompson sprema koncert: Mate Bulić nagovorio kuma da zajedno pjevaju na posebnom mjestu

“Ovom čovjeku treba medicinska pomoć”, “Jako mutan lik, a i ovi svi kaj su u šou stvarno di su te sve našli. Jako čudni ljudi, najstarije Karmen do Danijele”, “Dovoljno je samo što je za Danijelu rekao da je dovoljno to što ima 40 godina, nije udata i ima psa. Da s njom nešto ne valja. Plus sve što je rekao prije. Teški pacijent. On je, valjda, normalan. Od njega bi i jadan pas pobjegao”, pisali su gledatelji.

“Promijeniti terapiju pod hitno, i ti i ova tvoja! Ili krenut s terapijom dok nije kasno”, “Zbog ovog bolesnog lika i napuhane Renate ćete izgubiti na gledanosti”, “Zbog pojedini jedva čekam da se završi, a pojedini da ostanu skupa ima ih mislim tri para ako ne glume pred kamerama”, “Kamo ovo ide, pretjerali ste s Alanom i njegovim izjavama”, komentiralo se.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.