Foto: Dragan Matic / CROPIX

Thompson sprema koncert: Mate Bulić nagovorio kuma da zajedno pjevaju na posebnom mjestu

Autor: I.D.

Glazbenik Marko Perković Thompson već godinama ne održava koncerte zbog bolesti sina, ali je zato nedavno njegov tim objavio video u kojemu svira i pjeva na privatnoj fešti više sebi za dušu. Iako glazba od glazbenika nikada nije daleko, Mate Bulić je za 24sata otkrio da je nagovorio Thompsona da s njim i Draženom Zečićem održi koncert 6. kolovoza na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom.

“Istina je. Thompson će nastupiti na Gospinim danima u Imotskom”, rekao je Mate Bulić. Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se tad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela, koji je bio u ozbiljnom zdravstvenom stanju.

Bulić kaže da je pjevača trebalo malo nagovarati. “Uspio sam ga nagovoriti. Cijela obitelj i ja smo mu govorili da je vrijeme i da je to dobro za njega. Nema smisla više ovako”, objašnjava Bulić. “Veza između mene i Thompsona je neraskidiva. On me poticao i stalno gurao te mi poklanjao pjesme. Ljudi su ga molili za te pjesme, ali on ih je odbio. Mene je tih 20 pjesama koštalo nula centi”, otkrio je Mate Bulić.

Foto: Davor Pongracic / Cropix

Dugo su ga dozivali mnogi obožavatelji

Podsjetimo, nedavno je na društvenim mrežama pjevača Marka Perkovića Thompsona osvanula je pjesma iz 1998. godine s albuma “Vjetar s Dinare”, “Zašto si se okomila na me”. Pjevačev tim napisao je moćne stihove ovog hita i oduševio Hrvate diljem svijeta.

“Zašto si se okomila na me. Moje je srce hladno kao inje, a moju je dušu uhvatilo trnje. Slušaj me, sestro, nisam laka meta. Reci majci nisam ja za zeta, što se praviš kao da si nježna. Nije ti ravna ni kraljica snježna”, glasili su stihovi pjesme.

“Bravo! Svaka pjesma je na svoj način jako lijepa. Samo ti nama Marko zapjevaj. Volimo te mi slušati”, “Sve bolja od bolje”, “Super pjesma odlično, svaka čast, predivna pjesma”, “Predivna pjesma i sve druge”, “Iskreno sve Markove pjesme su super, tako da ne mogu izdvojiti”, komentirali su Hrvati.

Danijela Martinović priznala kakve osjećaje gaji prema Vjekoslavi Huljić: ‘To sam kasnije shvatila’




Podsjetimo, u srpnju 2022. godine Thompson i njegova obitelj prošli su kroz teško razdoblje, od toga dana pjevač više ne nastupa i ne drži koncerte. Kao što je poznato, Thompson se iz javnog prostora povukao kako bi bio uz sina i svoju obitelj u teškim trenucima kroz koje su prolazili. Međutim, tome je očito došao kraj jer Thompson sprema veliki povratak na scenu.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.