FOTO: Instagram

Čilić tvrdi da je zbog supruge Kristine zaradio 30 milijuna dolara: ‘Ona je moja srećonoša’

Autor: G.B.

Hrvatski tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina proslavili su šestu godišnjicu braka, a sportaš se na društvenim mrežama pohvalio novom fotografijom.

Naime, Čilić je uz romantičnu fotografiju s proslave godišnjice dodao poseban opis: “Slavimo 6 godina braka i ovaj nevjerojatni život koji smo zajedno izgradili”, napisao je.

“Vi ste zaslužili svu sreću svijeta”, ”Još minimalno 50 godina skupa!”, ”Sretna vam godišnjica”, ”Čestitam i još puno puno sreće i ljubavi”, ”Čestitke, samo tako dalje”, bile su samo neke od brojnih čestitki u komentarima.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Vjenčali se nakon deset godina

Podsjetimo, Marin i Kristina upoznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je Kristina radila kao hostesa na Davis Cup susretu naše teniske reprezentacije. Ubrzo nakon fatalnog susreta par je započeo zajednički život, a zajedno su proslavili osvajanje Marinovog prvog ATP turnira u Baselu.

Otada je Marin Čilić osvojio dvadeset turnira i zaradio više od trideset milijuna dolara od novčanih nagrada na turnirima, pa su se njegove riječi “da mu je Kristina srećonoša” pokazale proročanskima.

Minea je bila uvjerena da je ovo Parni valjak, a Enis hercegovački narodnjak: Ovo morate čuti




Vjenčali su se 28. travnja 2018. u crkvi sv. Nikole u Cavtatu, a svadbeno slavlje organizirali su u Revelinu, jednoj od četiri tvrđave koje štite zidine dubrovačkog Starog grada.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.