Foto: YouTube

Minea je bila uvjerena da je ovo Parni valjak, a Enis hercegovački narodnjak: Ovo morate čuti

Autor: T.Š.

Članovi žirija showa Tvoje lice zvuči poznato, pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea i glumac Enis Bešlagić u sklopu showa su zaigrali glazbenu igru u kojoj je cilj bio prepoznati pjesme i izvođače iza deset strofa domaćih i stranih pjesama.

Prva strofa bila je ona velikog hita pokojnog Olivera DragojevićaKad mi dođeš ti”. Minea je odmah znala o kome je riječ, no Enis nije prepoznao stihove. Drugi stihovi bili su oni pjesme Dine MerlinaKad ti rekla da me voliš“. Nakon što je malo zapjevao, Enis je pogodio, no Minea je rekla kako ne bi znala o kome je riječ.

Uslijedila je strofa Colonijine pjesme ”Svijet voli pobjednike“. “Jer život nije ni bajka ni san/Život nas tjera u novi dan/Preko trnja i kamenja/Ponesi boje svojih zastava” pročitali su strogu Minea i Enis no nikako se nisu mogli sjetiti o kojoj je pjesmi riječ.

Ni Parni valjak, ni Hercegovina

“Možda je narodnjak neki”, rekao je Enis dok su pokušavali pogoditi o kojoj je pjesmi riječ. “Ne, ne, ne..” govorila je Minea dok se pokušavala sjetiti. “Narodnjak je, vjeruj mi”, rekao je Enis pa zapjevao “Svijet voli pobjednike” uz istočni melos. “To je Parni valjak“, rekla je Minea, no zaključili su da ipak nije pjesma Parnog valjka.

Enis je dobacio kako je u pjesmi opjevana Hercegovina zbog spomena ‘trnja i kamenja’, a onda se Minea sjetila i dala točan odgovor. Pjesmu ”Sinoć sam pola kafane popioŽeljka Bebeka otkrili su uz malu pomoć, a strofu pjesme ”Majko staraMatka Jelavića i Dražena Zečića, Minea je odmah prepoznala i zapjevala.

Gledatelji opleli po nastupu u Tvoje lice zvuči poznato: ‘Užas, iskasapila Jelenu Rozgu’




Magazin, Halid Bešlić, Tajči, Indexi, bili su još neki izvođači pjesama koje je pogađao spomenuti dvojac, a u konačnici je Minea odnijela pobjedu, koju je prepustila Enisu.




 

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.