Foto: RTL

Bliži se kraj Braka na prvu, gledatelji zamjerili produkciji: ‘Gledanost emisije se vidi’

Autor: I.D.

U prethodnoj epizodi ‘Braka na prvu’ gledatelji su imali priliku vidjeti posljednje odluke dvaju parova, a danas će pred stručnjake izaći još četiri para te odlučiti žele li čitati zavjete na kraju sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’ ili završiti svoju priču.

“Bez obzira na Klarine godine, smatram da u nekim situacijama dosta zrelo djeluje i ponaša se, a opet s druge strane, ima kratak fitilj, jako je temperamentna isto kao i Lovre, što im je zajednička crta i to ih je dosta i razdvajalo u nekim trenucima“, rekla je Renata.

Mnoge kandidate razveselit će činjenica da su Mura i Marko napravili zajedničku tetovažu, no sve će najviše zanimati što će stručnjacima reći Danijela i Alan te Renata i u posljednje vrijeme prilično razočarani Josip.

‘Tu stvarno ne znaš tko pije, a tko plaća’

“Tjedan prije izgledali su dosta bolje, vidio se pomak“, komentirao je Marko Renatin i Josipov odnos te dodao da mu je posebno zabavno slušati Danijelin i Alanov razgovor sa stručnjacima. “Tu stvarno ne znaš tko pije, a tko plaća, tko laže, tko ne laže… Ne možeš ih pohvatati i da hoćeš! Jako zanimljiva priča“, rekao je Marko, a Filip dodao: “Oni su kao neki psihološki triler. Nikad ne znaš što će biti, ne znaš što se događa.“

Karte za Thompsonov koncert nestale, Hrvati najavili: ‘Ja ću se popeti na banderu’




Gledatelji su komentirali što misle o trenutnim scenama RTL-ovog showa. “Gledanost emisije se vidi, brak i ljubav manje bitno…”, “Alana je bespotrebno komentirat ali ni s Danijelom nešto ne štima”, “Tako dobrog dečka je žao mi je Josipe što ti nije ispunila očekivanja…”, “A jadan, sve bi napravio za nju, zašto si to dozvoli”, “Vidio sam najavu da će izjaviti kako se zaljubio, ali ne u Danijelu. Evo fikusu Renati prave prilike, samo ne znam koji od Alana se zaljubio u nju”, komentirali su gledatelji.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.