FOTO: Mario Poje/ Extra FM

Ako ste mislili da samo Prija može rasprodati Arene, prevarili ste se: Hrvati uživljeni i u Milicu

Autor: G.B.

Manje od mjesec dana dijeli nas do velikog zagrebačkog koncerta regionalne zvijezde Milice Pavlović u Areni, a sve ulaznice za sektore FAN PIT i VIP FAN PIT su već rasprodane.

Jedna od omiljenijih pjevačica na ovim prostorima ne krije oduševljenje što su njezini najveći obožavatelji već osigurali ulaznice za spektakl koji je na rasporedu 21. lipnja.

“Pamtim niz predivnih koncerata u Zagrebu i publika ovdje ima posebnu energiju, a sigurna sam da će i koncert u Areni biti obilježen osmijesima i predivnim uspomenama. Hvala svima koji su već kupili svoju kartu, radujem se našem druženju, vjerujte da ćemo moja ekipa i ja dati sve od sebe da opravdamo očekivanja i svi se dobro zabavimo”, poručila je Milica putem EXTRA FM-a.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)




Lansirao ju duet s Matićem

Pjevačica je regionalnu turneju ‘LAV’ započela u prosincu prošle godine kad je nastupila u rasprodanoj beogradskoj areni, a koncert u Zagrebu održat će tjedan dana nakon onoga u Novom Sadu.

Obožavatelje je nedavno obradovala novim EP -jem ‘Milijarda’, kojeg je izbacila kao zahvalu na prijeđenih milijardu pregleda na platformi YouTube.

Sve pjesme s EP-a su za svega nekoliko sati ušle u trending u čitavoj regiji, a danas broje milijunske preglede i imaju tisuće i tisuće lajkova.




HDZ-ov gradonačelnik na aparatima: Prija rasprodala koncert koji je pokušao zabraniti

Uspjehe je ranije postigla i s albumima ‘Posesivna’, ‘Lav’ i ‘Boginja’, a u zagrebačkoj Areni čut će se niz njezinih najvećih hitova, poput ‘Šećeru’, ‘Provereno’, ‘Mogla sam’ i ‘Oko moje’, kojeg je otpjevala u duetu sa Sašom Matićem.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.