Foto; Unsplash

Bosanac poveo djevojku na razgovor za posao da ga drži za ruku: Ali to nije ono najčudnije

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Ostaviti dobar dojam na razgovoru za posao san je mnogih. Internet je pun savjeta što napraviti kako bi upravo vi bili odabrani kao savršen kandidat, no jedan je Balkanac, čini se, otišao korak dalje i svojim dojmom potpuno “otpuhao” konkurenciju, ali i izgubio potencijalni posao.

Naime, kako piše na profilu “dzenkly” na platformi X, mladić iz Bosne i Hercegovine na razgovor za posao došao je ni manje ni više nego sa svojom djevojkom koja je cijelo vrijeme bila uz njega i držala ga za ruku.

“Došao nam je lik na razgovor za posao s djevojkom i ona je cijelo vrijeme bila s njim i držala ga za ruku”, napisala je osoba iza spomenutog profila i dodala kako su svi prisutni bili u potpunom šoku.

Foto: Pixabay

Cura ga masirala i nosila mu vodu

Ova objava potaknula je i neke druge korisnike da pišu o čudnim situacijama kojima su svjedočili u svojim tvrtkama. Prvi na listi bila je situacija mladića i djevojke iz Srbije.

“Prije nekoliko godina jedna mlađa kolegica me pitala može li neka cura svratiti, a ja sam na to ‘O moj Bože, naravno’, misleći da će popiti kavu i to je to. Danima je djevojka s njim sjedila osam sati, donosila mu vodu, čistila mu naočale, masirala ga ili su se samo mazili i zajedno gledali u ekran dok je radio.

HOS-ovci istupili s opakim odvjetnikom: ‘Imamo sumnje o spodobi koja je uništila spomenik’
Mora da je trajalo više od tjedan dana, dogodilo se da sam ga zvala, a oni su se grlili i šaputali i nije me čuo, uopće mi nije jasno kako su se svi izvukli. Posebno je bilo jako kad su napravili pauzu, pa su otišli na spoj kraj automata za vodu i stajali s čašama i gledali u nas u potpunoj tišini”, stoji na profilu “tmrčina”, također na društvenoj mreži X. Mnogi su se nasmijali spomenutom događaju, zbog čega su ispod ovih objava napisali duhovite komentare.

“Hahah molim te? Ovdje čitam nemoguće stvari”, “Emocionalna podrška”, “Pa ako ga želi presvući”, “I doji ga svaka dva sata”, “Ne mogu se ni odlučiti je li slatko ili fuuuuuj”, “Jezivo, ali bolja cura nego majka”, “U firmi u kojoj sam radila na razgovor za posao došla je djevojka od 20 godina i povela mamu sa sobom, a cijeli intervju majka je sjedila s njom, čovjek nije znao bi li se nasmijao ili prešao”, bili su samo nekim od komentara.
Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.