Petar Glebov/24sata

ALEKSANDRA KOLARIĆ pohvalila novog šefa HDZ-a, obrušila se na Milanovića i otkrila što će napraviti u nedjelju…

Autor: Dnevno.hr

"Pitaju me često za koga ću glasati. Bez obzira što kažu da je to jedno od pitanja koje se NE pita, odgovorit ću na njega..."

Aleksandra Kolarić bivša stranačka kolegica Zoran Milanovića na Facebooku je otkrila što će napraviti na nedjeljnim izborima. Pohvalila je novog šefa HDZ-a, popljuvala šefa SDP-a…. A glasovat će za?

“Pitaju me često za koga ću glasati. Bez obzira što kažu da je to jedno od pitanja koje se NE pita, odgovorit ću na njega. Tako i onako sam otvorena i jasna oko svega pa ću i oko toga.

Neću glasati za HDZ. Nisam nikada i ne planiram to niti ovaj put učiniti. Novi lider im je ok lik, neke promjene su počele, ali tek treba vidjeti hoće il i kako mijenjati samu stranku i njezino negativno nasljeđe. Uostalom konzervativizam nije moj sustav vrijednosti i nikada neće biti.

Most je pozitivna pojava na hrvatskoj političkoj sceni, ali nekako previše desno od centra za moj glas na nacionalnim izborima. Da su lokalni, razmislila bih.
Neću glasati za ovaj SDP. Zalažem se da se stranka mora dubinski mijenjati. Ovo vodstvo uništilo je stranku, socijaldemokraciju i srozava političko djelovanje.
Vođa stranke najgori je političar na hrvatskoj sceni (ako izuzmemo desne redikule): neradnik, nesposoban, autoritarnog uma, operiran od socijalne empatije, bolesno osvetoljubiv, čovjek bez čvrstog sustava vrijednosti i u cijelosti nevjerodostojan. Apsolutno neprikladan za upravljanje državom (unfit to govern). Glas za SDP je glas za ostanak njega i njegovih dečkiju na čelu stranke.
Pametno, koje mi često spominju, se samo pozicioniralo kao rezervna opcija SDP-a. Pored toga programi su na papiru, a politiku i stranku čine ljudi. Ovu vodi bračni par, što ne smatram prihvatljivim, a dolaze i glasovi da stranku vode poprilično autoritarno. Bez obzira na kvalitetan program (koji je meni osobno nedovoljno socijalan), neću za njih glasati.

Stoga nemam za koga glasati na ovim izborima i na njih neću izaći”, napisala je Kolarić na Facebooku.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.