Proslavljeni srpski sportaš: ‘Kakav Thompson, Hrvati cepaju na Užičko kolo nakon pobjede’

Autor: Dnevno.hr

'Mora se priznati da Hrvati imaju ozbiljnu momčad i igraju dobar nogomet. Nikako da se riješe ovog 'ratnog' navijanja, ali za igru svaka čast', napisao je među ostalim na Twitteru.

Proslavljeni bivši srpski vaterpolist Aleksandar Šapić, sudeći prema objavama na svom Twitter profilu, itekako prati nastupe hrvatske reprezentacije na Euru. Tako je odmah nakon pobjede naših nad Turskom napisao:

“Mora se priznati da Hrvati imaju ozbiljnu momčad i igraju dobar nogomet. Nikako da se riješe ovog ‘ratnog’ navijanja, ali za igru svaka čast”, napisao je Šapić, zatim se u još jednom tweetu osvrnuo i na turskog igrača koji je popravljao frizuru umjesto da ide Modriću u blok, a jučer se osvrnuo i na vijest kako su hrvatski navijači plesali “Užičko kolo”.

“Kakav Thompson, kakvi ‘bakrači’. Poslije pobjede nad Turcima, Hrvati ‘cepaju’ užičko sve u šesnaest”, napisao je Šapić koji je inače član Demokratske stranke i predsjednik općine Novi Beograd. Otac mu je iz Hrvatske, s Korduna.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.