Foto: Schueler/xEibnerx /Pressefoto / Guliver Image

Oružani napad na trojicu poznatih nogometaša u Francuskoj, bijegom su spasili živu glavu

Autor: K.I.

Prema napisima francuskih medija, skupina naoružanih pljačkaša u nedjelju navečer je napala konvoj vozila u kojem su bila i trojica nogometaša Olympiquea iz Marseillea Jean Onana, Faris Moumbagna i Bamo Meite.

Spomenuti trojac vraćao se svojim kućama nakon prvenstvene pobjede nad Le Havreom (2:1) kada ih su ih pljačkaši presreli netom nakon što su napustili klupski trening centar.

Tom prilikom pokušali su im oteti njihova vozila. Kada su se nogometaši dali u bijeg navodno su razbojnici prema njima zapucali iz vatrenog oružja. Srećom nitko nije pogođen.

Policija pokrenula istragu

Na vozačevim vratima jednog automobila pronađene su dvije rupe od metka. Dva su metka završila u vratima jednog od automobila, a jedan je pronađen u prtljažniku drugog automobila.




Spomenuti Marseilleov trojac incident je prijavio policiji. Pokrenuta je istraga, a navodno se još uvijek traga za počiniteljima koji su uspjeli pobjeći s mjesta događaja.

Iza Marseillea je teška nogometna sezona u kojoj su završili tek osmi u francuskom prvenstvu i nisu uspjeli izboriti europska natjecanja sljedeće sezone, dok su u Europskoj ligi ispali u polufinalu od Atalante.

Usyku ekspresno oduzimaju jedan naslov, ostaje bez pojasa zbog Filipa Hrgovića




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.