Guliver Image

Omiljeni Modrić pobrao silne ovacije, pa suigračima sve priznao u svlačionici

Autor: K.I.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić voljen je i poštovan diljem europskih i svjetskih nogometnih stadiona. Svjedoči tome i činjenica da ga svako malo navijači suparničkih momčadi pozdravljaju ovacijama.

To je bio slučaj i u nedjeljnoj utakmici pretposljednjeg 37. kola španjolskog nogometnog prvenstva između Villarreala i Real Madrida. U toj je utakmici Real vodio 4:1, a završilo je 4:4. Ali za Real ionako rezultat nije bio najvažniji, naslov su osigurali ranije i mogli su si priuštiti odmaranje nekih najvažnijih igrača.

Fokus u Madridu prebačen je, dakako, na finale Lige prvaka koje je na rasporedu 1. lipnja na londonskom Wembleyju. Tada će snage odmjeriti Real protiv Borussije Dortmund.

Rijetki se time mogu pohvaliti

A protiv Villarreala je Carlo Ancelotti mogao dati priliku igračima koji su manje igrali tijekom sezone poput Turčina Arde Gülera koji je istu objeručke zgrabio i postigao dva gola.




A jedan od startera bio je i 38-godišnji veteran Luka Modrić kojem ugovor s ‘Kraljevskim klubom’ istječe koncem lipnja. On je igrao do 82. minute kada ga je Ancelotti izvadio iz igre, a kapetan Vatrenih je po tko zna koji put nagrađen ovacijama navijača suparničke momčadi. Time se uistinu ne može pohvaliti bilo tko.

Pitajte uostalom recimo Cristiana Ronalda, bivšu zvijezdu Reala i aktualnog člana saudijskog Al Nassra kojeg provociraju praktički na svakom gostovanju skandirajući mu ime ovelikog rivala Lionela Messija ili pak Viniciusa Juniora koji je omiljen u Madridu, ali baš i ne na drugim stasionima diljem Španjolske i Europe.

AP Photo/Manu Fernandez/Guliver Image

Priznanje u svlačionici

Modrić je u Real stigao 2012. godine i otad je ispisao povijesne stranice u redovima ‘Kraljevskog kluba’. Osvojio je dosad rekordnih 25 trofeja, a ukoliko osvoji Ligu prvaka bit će mu to šesti naslov u tom natjecanju i 26. ukupno.




A nakon utakmice protiv Villarreala Modrić je navodno suigračima u svlačionici poslao jasnu poruku vezanu za svoju budućnost u klubu. “Znate, opet ću igrati ovdje sljedeće sezone. Zadovoljstvo je biti ovako nagrađen”, navodno je rekao Modrić suigračima, prenosi madridska Defensa Central.

Čini se tako da bi Modrić u Realu trebao ostati i nakon lipnja kada mu istječe ugovor s Realom. Španjolski mediji ranije su naveli kako je Modrić pristao na 50-postotno smanjenje plaće kako bi i sljedeće sezone nosio dres ‘Los Blancosa’, pritom odbivši puno bogatije ponude iz Saudijske Arabije i SAD-a.

AP Photo/Manu Fernandez / Guliver Image

Uskoro stiže i Mbappe

Modrić želi i dalje igrati na najvišoj razini i osvajati trofeje, a svojim nastupima na travnjaku pokazuje da se itekako još može nositi s puno mlađim igračima. A od iduće sezone Realovim zvijezdama u svlačionici trebao bi se priključiti i Kylian Mbappe, zvijezda PSG-a kojem je navodno obećan Lukin dres s brojem 10 na leđima. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Mbappe uklopiti među Realove zvijezde među kojima bi prema svemu sudeći i dalje trebao biti i hrvatski maestro.

Najveći gubitnik Dalićevog popisa: Vratio se u Hajduk po Euro, a nije dobio niti pretpoziv

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.