Foto: CROPIX

Ovako su otkriveni radnici Vodovoda koji su ubili malu Danku: U autu pronađen ključni dokaz

Autor: Bruno De Zan

U automobilu su pronađeni tragovi DNK koji potvrđuju da se radi o nestaloj dvogodišnjoj djevojčici Danki Ilić, prenosi Blic.

Osumnjičeni S. J. navodno je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario pješaka, dvogodišnju Danku Ilić, i usmrtio je. S kolegom D.D. tijelo je ubacio u  prtljažnik vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na Starobanjskom putu kod Bora gdje su tijelo izbacili s desne strane puta, za Blic tvrdi izvor blizak istrazi.

Osumnjičeni su uhićeni i odredili su im zadržavanje do 48 sati. Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. ožujka oko 13:52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

Foto: CROPIX

Sakrili ubojstvo

Osumnjičenom se tereti da nije prilagodio brzinu vožnje stanju na cesti uslijed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i na licu mjesta je usmrtio, navodi izvor iz istrage kojeg prenosi Blic. Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora. Bila je s majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Nakon Vučićeve objave o smrti malene Danke nastao je muk: ‘Kakvi monstrumi postoje’

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Danka Ilić ubijena, te da su dvojica muškaraca priznala zločin.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.