Foto: Tom Dubravec / CROPIX/ MUP RS

Nenad Periš poslao dirljivu poruku obitelji nestale djevojčice, oglasio se i otac: ‘Zlato tatino’

Autor: B.M.

Prošle su nešto više od dvije godine od nestanka Mateja Periša za kojim se mjesecima tragalo. Njegov otac, Nenad Periš, oglasio se preko društvenih mreža povodom nestanka  dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, te je poslao dirljivu poruku.

Podsjetimo, u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora u Srbiji nestala je dvogodišnja Danka. U vrijeme nestanka igrala se s majkom i bratom, a nisu je pronašli ni nakon cjelonoćne potrage. Zbog Dankinog nestanka sinoć je po prvi put u Srbiji aktiviran sistem ‘Pronađi me’, popularno nazvan ‘Amber alert’, a za djevojčicom i dalje tragaju policija, vatrogasci-spasioci, Gorska služba spašavanja, lovci i brojni građani.

U srijedu se po prvi puta oglasio i otac djevojčice Miloš Ilić.  “Zlato tatino, naći će te tata! Svijetu moj mali!”, napisao je otac u objavi na Facebooku.

Nenad Periš: ‘Znam kako im je teško…’

Odmah nakon što su mediji i policija u aplikaciji „Pronađi me” dali opis djevojčice koja je nestala jučer u okolici Bora, Nenad Periš je obitelji uputio dirljivu poruku.

“Znam koliko im je u ovim trenucima teško. Prošao sam to, dani iščekivanja su najteži… Dankinim roditeljima želim da poručim ‘vera nikada ne posustaje’. Zato se molim Bogu da im da snage i da ne gube nadu. S roditeljima, porodicom iskreno se molim da nam svima da snage da dočekamo sretan kraj“, poručio je Periš za Telegraf.rs.

Istaknuo je i da zna kako su upravo ‘čekanje i nadanje najteži’. Matej Periš je nestao u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca u blizini kluba Gotik. Za njim se tragalo više od četiri mjeseca, odnosno 139 dana kada je njegovo tijelo pronađeno u Dunavu. Obdukcija je pokazala da je smrt nastala kao posljedica utapanja.




Traje masovna potraga za Dankom (2), nema je više od 17 sati: ‘Dok sam se okrenula, nije je bilo’

 




Autor:B.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.