Foto: Guliver

Suprug talijanske EU parlamentarke pronađen mrtav: Ona sumnja na ubojstvo

Autor: N.K

Angelo Onorato, talijanski arhitekt i suprug europarlamentarke Francesce Donato, pronađen je mrtav u svom automobilu, izvijestio je Corriere della Sera. Istraga je u tijeku, a postoje indicije da bi moglo biti riječ o samoubojstvu, no njegova supruga sumnja na ubojstvo.

Onorato (56) je pronađen na vozačevom mjestu automobila s plastičnom trakom oko vrata i sigurnosnim pojasom zakopčanim.

Na tijelu nije bilo tragova vatrenog oružja, ali je na majici imala mrlju krvi. Supruga je posumnjala da nešto nije u redu kada nije odgovorio na njene pozive. Korištenjem GPS-a locirala je njegov automobil i pozvala hitne službe.

Dogovoren sastanak u ulici?

Tijelo je poslano na obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti. Nekoliko sati prije smrti Onorato je planirao sastanak s prijateljima. Talijanski mediji navode da nije bio upleten u opasne situacije niti imao neprijatelje.

Ipak, istražitelji istražuju mogućnost da je Onorato imao dogovoren sastanak u ulici gdje je pronađen. Francesca Donato je ispitana i odbacila je tvrdnje da je njen suprug počinio samoubojstvo.

Onorato je bio poznati arhitekt i vlasnik trgovina u Palermu. Bavio se politikom i 2022. godine kandidirao se na regionalnim izborima kao član demokršćana, no nije izabran.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.