Milanovićeva vlada čvrsto uz iluminatsku elitu; podržava gay obitelji, a zatire život

Autor: Damir Kramarić

Ustrajavanjem na pravu usvajanja djece od strane homoseksualnih partnera, dakle na spajanju nespojivog, puca se na obitelj. I na dom, kao jedinu preostalu tvrđavu u svijetu bezdušnosti, nakon što su domovinu već osvojili.

Kad god im svi planovi propadnu, kad ih nanovo uzdrmaju podaci o padu popularnosti iz najsvježijih anketa i kad shvate da im je najbolje šutjeti o elementarnoj nepogodi koja je za njihova mandata pogodila ono malo gospodarstva što je Hrvatskoj preostalo, Milanović i ministri u pravilu krenu braniti prava pedera.

Vrdoljak umjesto o investicijama, progovorio o pravima homoseksualaca

Kao dobrovoljac se ovaj put, s lopatom na ramenu, ponudio ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak, koji je subotnjem Večernjaku dao veliki intervju u kojem je, umjesto o investicijama koje će spasiti Hrvatsku, progovorio o pravima homoseksualaca.

‘Do kraja našeg mandata gay parovi posvajat će djecu’ – tvrdi preko cijele naslovnice ministar bagera i kamiona, koji se tako na vrhu top liste najglupljih i najnepotrebnijih izjava hrvatskih ministara pridružio svom kolegi Predragu Fredu Matiću, kojemu se prije dva mjeseca genijalnom učinila zamisao da hrvatski branitelji osiguravaju gay paradu u Spltu.

I bilo bi sjajno kada bi ovdje priču mogli završiti, odnosno kada bi Vrdoljakove i Matićeve izjave mogli okarakterizirati tek kao njihove bedastoće.

Problem je, nažalost, puno dublji.

Milanovićeva vlada svima poručila da je sluga pokorni svjetske ‘elite’




Glasno nudeći seksualnim manjinama i ono što većina njih za sebe ne traži (pravo na brak i usvajanje djece) Hrvatska je vlada jasno i glasno svima poručila da je sluga pokorni ‘svjetske elite’ koja upravo dovršava novi svjetski poredak i čiji nakaradni i na pijedestalu zla temeljen totalitarni sustav strahovito brzo izrasta i stasa. Milanovićeva Vlada jasno se uz iste te ‘elite’ prije toga svrstala i po pitanju obrane prava bankara, a na štetu običnih građana, tako da danas ne trebamo dvojiti oko toga na čiju će stranu stati u trenutku kad nam budu gulili kožu, a nakon što nam uzmu i auto i stan i perilicu i hladnjak i zadnju paštetu iz hladnjaka… Branit će banke, dakle bogatu manjinu od siromašne većine. Jednako tako, pokraj stotina tisuća gladnih i beskućknika, branit će prava seksualnih manjina. Većina ih ne zanima, kao ni primarne potrebe. Njih zanima manjina i njihova seksualna prava. Ni elitu većina ne zanima. Jer vrh piramide je uzak i na njemu nema puno mjesta. Većina, što se njih tiče, može već danas umrijeti. Valjda je upravo zato promocija homoseksualnosti sustavni i važni dio plana ‘Elite’.

Kud Obama, tud i Milanović

– Kad pijun nadnacionalne strukture Barack Obama promovira homoseksualne brakove, tu nema slučajnosti, niti iz tog izvora može doći išta što nije direktno vezano uz manipulativne radnje i planove usmjerene protiv ljudi u cjelini. Također, kao i obično, vidljiva je i usklađenost jer je prije otprilike godinu dana još jedna podružnica Elite – UN – donijela deklaraciju u tom smjeru. Zanimljivo je da je to bilo u isto vrijeme kad je kod nas bila na djelu medijska manipulacija splitskim Gay Prideom. Iz pouzdanih izvora znam da je splitska policija tada dobila upute da mora uhititi par tisuća ljudi, te da su dopremljene policijske snage koje nisu iz grada, te helikopteri – istaknuo je nedavno za naš portal Krešimir Mišak, istaknuti analitičar pozadine svjetskih zbivanja, čudeći se općoj mobilizaciji hrvatske države oko nedavne gay parade.

Letica: Homoseksualno partnerstvo je oblik socijalnog geta

– Homoseksualno partnerstvo je u stvari oblik socijalnog geta, što znači da se dijete odraslo u takvim uvjetima teško prilagođava u širu okolinu. Djeca odrasla u takvim zajednicama zasigurno imaju problem spolnog identiteta – istaknuo je, pak, medicinski sociolog dr. Slaven Letica.

Ako odrastanje djeteta u homoseksualnoj ‘obitelji’ doista nalikuje na odrastanje u getu, i ako to dovodi do poremećaja spolnog identiteta, nameće se pitanje zašto se toliko ustrajava na takvim zajednicama?

Pa upravo zato! Jer takve zajednice najžešće drmaju temelje najčvršće utvrde ljudskog roda, utvrde koju čak ni ‘elite’ nisu uspjele do danas probiti. Inzistiranjem na djeci u homoseksualnim brakovima, dakle na spajanju nespojivog, puca se na obitelj. I na dom, kao jedinu preostalu tvrđavu u svijetu bezdušnosti, nakon što su domovine već osvojili.

Nemojte se čuditi kad u dječjem terminu vidite dečke kako se hvataju

I zato se nemojte čuditi što ćete u budućnosti sve češće i u dječjim terminima na svim televizijama gledati dečke kako se međusobno hvataju, cure kako se ljube. Postat’ će to kao ‘Dobar dan’, jer ni stvarnost, prema ‘njihovim’ zamislima, ne smije biti drugačija. Institucionaliziranje homoseksualnih veza i brakova ‘eliti’ je važna iz najmanje dva razloga: radi rušenje najčvršće utvrde života, odnosno tradicionalne obitelji, te zbog zaustavljanje širenja populacije, što je jedan od glavnih iluminatskih ciljeva. Nevažno se stoga gura u prvi plan, a važno prešućuje, sekundarno postaje primarno, a primarno nestaje s ekrana i iz svih vijesti medija glavne struje. Na taj način smrt postaje važnija od života, što Milanović i ministri očito ne razumiju.

Ne čine im uslugu, ali ni to ne kuže

Prava homoseksualaca, da se razumijemo, treba poštivati, osobe homoseksualne sklonosti maksimalno zaštititi i respektirati, što ne znači da od načela humanosti i jednakosti treba raditi medijski i politički cirkus. Takav cirkus, kojega promovira Milanovićeva Vlada i skloni joj mediji, osobama istospolne seksualne orijentacije samo šteti. Oni im, dakle, ne čine uslugu. Baš naprotiv. No, Vrdoljak, Matić i Milanović ni to ne kuže. Oni, uostalom, samo ispunjavaju zadatak i rade ono što im stvarni gazde narede.

I kako se, na kraju, protiv silne te mašinerije zla uopće možemo boriti?

Vrlo jednostavno: ljubavlju i uz pomoć obitelji, jer taj štit ni jedna ‘njihova’ raketa još nije uspjela probiti.

>>> Hrvati, muškarci, katolici, heteroseksualni postali su u ovoj zemlji proganjane zvijeri

Autor:Damir Kramarić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.