Guliver image

(VIDEO) REAL PROŠAO KROZ PAKAO BEOGRADA! Španjolci odnijeli pobjedu u šokantnoj završnici

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Utakmica za plasman na Final Four Eurolige u Beogradu, bila je blago rečeno šokantna, što zbog događaja na parketu, što zbog dočeka igrača Real Madrida u Srbiji.

Podsjetimo, Real i Partizan igrali su u Madridu prije nekoliko dana i taj susret je dobio klub iz Beograda, nakon što su se igrači oba kluba sukobila na parketu i tako su crno-beli poveli 2:0 u seriji.

Dolazak igrača Reala u Beograd bio je pod velikim osiguranjem, Srbi su za to angažirali čak 500 policajaca, a sve zbog straha od mogućeg incidenta prema igračima iz Madrida.

Prije početka utakmice, Grobari su prvo dočekali igrače Reala okrenuti leđima, ali ipak veliku salvu uvreda dobio je Džanan Musa, a ovaj put nije bio pošteđen niti naš Hezonja. Reakcije na izlazak Muse pogledajte OVDJE.




Šokantna utakmica

Što se utakmice tiče, Partizan je odlično otvorio susret i imao je lijepu prednost od 15 koševa, ali se na poluvrijeme otišlo samo s tri razlike za domaćina.

Drugo poluvrijeme donijelo je potpunu dramu, u četvrtoj četvrtini jedan i drugi klub izmjenjivali su se u vodstvu do samog kraja, da bi na posljetku pobjedu odnio Real 82:77 i tako razočarao prepunu dvoranu.




Naš Mario Hezonja na parketu je proveo 36 minuta i za to vrijeme skupio 12 poena i čak 14 skokova te je udijelio tri asistencije.

U seriji Partizan i dalje vodi 2:1 te nas očekuje još drame između ova dva kluba za plasman na Final Four.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.