Screenshot: Youtube

Đoković u čudu, potpuno je promijenio izraz lica nakon jednog pitanja koje mu nije sjelo

Autor: K.I.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković ove sezone ne igra na željenoj razini i zasad je bez osvojenog turnira, ali već mu je, čini se, pomalo dosadilo da ga novinari na to stalno podsjećaju.

Na press konferenciju uoči početka Roland Garrosa Đoković je stigao nasmijan i dobre volje, ali je pitanje na startu odmah promijenilo njegovo raspoloženje i izraz lica.

“Novače, kako se osjećaš psihički ako uzmemo u obzir tvoje rezultate na zemlji ove sezone?”, glasilo je pitanje za Đokovića na startu presice nakon kojeg je zastao na nekoliko sekundi, a onda pitao odnosi li se pitanje na Roland Garros. Kada mu je potvrđeno da se odnosi, bio je jako škrt na odgovoru. “Slaba očekivanja i velika nada”, rekao je Đoković u odgovoru na pitanje. Takvi kratki odgovori za njega su potpuno netipični, osim ako mu izrazito ne sjedne pitanje, odnosno zasmeta ga. U srpskim medijima ovakvo su pitanje naveliko okarakterizirali kao provokaciju.

Ne želi otvarati Pandorinu kutiju

A to je očito bio ovdje slučaj. Đokovićev skor na zemljanim turnirima uoči Roland Garrosa je 6:3. Igrao je tri zemljana turnira, stigao do polufinala Monte Carla i Ženeve i ispao u ranoj fazi turnira u Rimu.

Upitan za slabije rezultate Đoković je rekao i da ne bi želio otvarati ‘Pandorinu kutiju’. Pritom je objasnio i zašto nije pretjerani optimist uoči turnira na kojem brani naslov i u mogućnosti je stići do 25. Grand Slam naslova karijere.

“Postoji razlika između očekivanja i ciljeva. Želim osvajati titule, posebno na Grand Slamovima. Ovi turniri koje sam igrao uoči Pariza bili su u svrsi pripreme za Roland Garros i Olimpijske igre koje slijede”, objasnio je Đoković kojeg na startu turnira u Parizu čeka ogled s domaćim igračem Herbertom.




Evo dokaza da naša dijaspora još ‘živi: Baš uvijek je bio žestok kad je u pitanju Hrvatska




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.