Foto:REUTERS/Eric Gaillard/Guliver Image

TUDOR SE PRIMIO ZA GLAVU PA ONDA OTIŠAO! Iznenadilo ga jedno pitanje, čovjek se nije dao

Autor: Ivor Krapac

Na svašta se Igor Tudor navikao u još relativno kratkom razdoblju otkako je došao u Olympique Marseille, od prošlog ljeta. Jedan od velikih hajdukovaca, nekadašnji hrvatski reprezentativac, prije početka sezone bio je suočen sa skepsom jer u pripremama nije išlo po željama, no nakon toga su ga na vrućem jugu Francuske ipak prigrlili s obzirom na to da je i dalje u igri za naslov prvaka.

U toj utrci, Tudoru i njegovoj momčadi ne preostaje ništa drugo nego pobjeđivati. Pet kola prije kraja prvenstva Olympique ima pet bodova zaostatka za vodećim PSG-om u utrci za trofej, a hrvatskom treneru i igračima u subotu slijedi velika gostujuća utakmica protiv Lensa koji se nada pobjedi i prestizanju marsejskog kluba na drugom mjestu ljestvice. Tudorova momčad trenutno ima samo bod prednosti u toj utrci.

Veliki je ulog, a dok je hrvatski trener najavljivao utakmicu, jedan od novinara je na redovitoj konferenciji htio malo i o široj slici, o tome kako Olympiqueova momčad napreduje, i tu je čovjek koji je postavljao pitanje malo zalutao.

Tudor čekao pa otišao

Novinar je sa svojim pitanjem krenuo u nešto dužu priču, a za to vrijeme Tudor je gestikulacijama i mimikom pokazivao da ga zbunjuje to što sluša. Primio se i za glavu pa na koncu sve presjekao uz riječi ‘ciao’, ‘bravo’ i ‘hvala’.

Čovjek je svojim pitanjem stavio Tudora na muke, ali ima muke i sa slaganjem momčadi, i to one koje se obično nazivaju slatkima. Pred novinarima je kazao da puno igrača želi igrati u Lensu, a ne može minutama razveseliti baš sve.

“Na treningu sam vidio 20 igrača koji žele igrati, a to mi ne olakšava odabir sastava. Vidim kod igrača želju, angažman i koncentraciju na treninzima, što je pozitivno”, opisao je hrvatski trener.




Tudor je spomenuo i da na ovu utakmicu ne gleda kao na finale – bez obzira na veličinu uloga. Dvoboj u Lensu definitivno je velik, to je priznao, no spominjanje finala nije njegov običaj.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.