Foto: CROPIX

Teniskim lopticama prekinuta povratnička utakmica Bjelice, Hrvatu na drugoj strani stradala glava

Autor: Ivor Krapac

Nakon odrađene suspenzije koju je dobio zbog nedavnog udaranja Leroya Sanea u dvoboju s Bayernom, Nenad Bjelica vratio se na klupu Union Berlina u utakmici protiv Wolfsburga kojem je trener Niko Kovač, no taj susret 21. kola njemačkog prvenstva doživio je prekid tijekom prvog poluvremena zbog prosvjeda s tribina.

Navijači su počeli bacati teniske loptice u teren u znak prosvjeda protiv ulaska privatnog kapitala u njemački nogomet, u najavljeni posao s jednim strateškim partnerom, što kod dijela ljubitelja nogometa nije palo na plodno tlo. Poruka je poslana teniskim lopticama s tribina, zbog čega su igrači bili privremeno poslani u svlačionice prije nego je utakmica nastavljena.

Zaustavljanje igre dogodilo se nakon što je na semaforu bilo 0:0, a završilo je s 1:0 za Union u susretu u kojem je Wolfsburgov trener Kovač poslao Lovru Majera na teren od prve minute. Bjelica na raspolaganju nije imao ozlijeđenog Josipa Juranovića, zbog problema s mišićem zbog kojeg pauzira od druge polovice siječnja.

Majer u ružnom sudaru glavama

Juranović je izvan stroja zbog ozljede u momčadi Uniona, a na drugoj strani, Majer je u ranoj fazi utakmice ostao s ranjenom glavom zbog ružnog sudara s Mađarom Andrasom Schaferom dok su njih dvojica bili u skoku u 11. minuti. Obojici se ukazivala pomoć, a susret su potom i Majer i Schafer nastavili s povezima oko glave.

Sudar glavama u kojem je sudjelovao 26-godišnji hrvatski reprezentativac u dresu Wolfsburga pogledajte – OVDJE.




Karoglan čestitao Dinamu pa odbio pričati o ostavci: ‘Ja sam krivac za poraz’

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.