Foto: Guliver Image/ilustracija

Srbija ispala pred svojim navijačima od velikog autsajdera: ‘Ovo je potpuna sramota’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Veliki šok u svijetu tenisa dogodio se u Srbiji. Njihova Davis cup ekipa doživjela je neočekivano ispadanje od Slovačke. Da poraz bude još bolniji sve to dogodilo se na domaćem terenu u Kraljevu.

Ranije je Miomir Kecmanović izgubio od 142. igrača svijeta Lukasa Kleina (7:6, 6:2), a zatim je Dušan Lajović izgubio od 122. igrača svijeta Alexa Molcana (4:6, 6:2, 6:0).  Đoković nije pozvan na ovo okupljanje.

Srpski mediji pišu kako su “Slovaci počistili reprezentaciju” Srbije, koja je doživjela i “potpunu bruku”. Neki idu toliko daleko da pišu da su ovom predstavom “izdali Novaka.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Davis Cup (@daviscup)




Neočekivano

Najveći uspjeh Slovačke na Davis Cupu je titula viceprvaka 2005. godine, kada je u finalu bolja bila Hrvatska. Bila je to prva Hrvatska titula, a ključni bod osigurao nam je Mario Ančić.

“Počelo je dobro, a nakon prvog seta jednostavno sam bio u podređenom položaju i nisam se uspio dignuti. Sutra je novi dan i vjerujem da možemo sve preokrenuti, iako je 2:0 za protivnika, “ dodao je Lajović.




Podsjetimo, Hrvatska je danas u Varaždinu igrala protiv Belgije. Gosti su poveli 1:0, ZizouBergs svladao je MarinaČilića sa 6-4, 4-6, 6-4. Bod Hrvatskoj donio je Duje Ajduković. On je za 79 minuta svladao Jorisa de Loorea sa 6:1, 6:4.

Ivanišević i Dalić gledali poraz Čilića od 131. igrača svijeta: Mladić Hrvatskoj donio prvi bod

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.