Screenshot: Youtube

Srpski reprezentativac izazvao skandal i brutalno izvrijeđao Crvenu zvezdu

Autor: K.I.

Đorđe Jovanović (25) povremeni je srpski reprezentativac, aktualni napadač švicarskog Basela koji je profesionalnu karijeru započeo u redovima beogradskog Partizana 2016. godine.

Preko Lokerena, Cadiza, Cartagene, Čukaričkog i Maccabija iz Tel Aviva stigao je do Basela, a u centru pozornosti srpskih medija našao se nakon burne reakcije poslije prve utakmice finala košarkaškog doigravanja u srpskom prvenstvu.

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su u spomenutoj takmici Partizan rezultatom 85:82 i poveli sa 1:0 u seriji koja se igra na tri dobivena meča. Takav rezultat izazvao je potpuno neprimjerenu reakciju Jovanovića.

Screenshot: Instagram

Neprimjerena reakcija

“Sram vas bilo. Fuuuj. Mrzim Zvezdu, volim Partizan. Gazi go**a lopovska”, napisao je Đorđe Jovanović na Instagram Storyju. Svoju objavu kasnije je izbrisao, ali trag je ostao.

U dresu srpske reprezentacije Đorđević je dosad upisao tri nastupa, sve u mandatu Dragana Stojkovića Piksija. U Partizanu je igrao između 2016. i 2018. godine i u tom je periodu sa ‘crno-bijelima’ osvojio jedan naslov srpskog prvaka i dva nacionalna Kupa.

Najviše je dosad tijekom karijere pokazao u dresovima Čukaričkog i Maccabija. U kolovozu 2023. potpisao je četvorogodišnji ugovor sa švicarskim Baselom za koji je dosad zabio dva gola u švicarskom prvenstvu.

Modrićeva punica zatresla na suđenju Mamiću: Otkrila detalje ugovora, a i izdvojila nešto posebno







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.