Screenshot/YouTube

Srpski mediji o ‘incidentu’ u Hrvatskoj: ‘Hrvat napao Srbina, bombardirao si Karlovac 1991.’

Autor: Dnevno GIŠ

Pomalo bizaran incident dogodio se na susretu 18. kola košarkaškog prvenstva Hrvatske, u kojem su se sastali DepoLink Škrljevo i Zabok, a tiče se provokacije košarkaša Zaboka prema kapetanu DepoLinka.

Kako su se raspisali mediji iz istočnog susjedstva, Dino Cinac, košarkaš Zaboka, usred meča provocirao je kapetana DepoLinka Nikolu Stanojevića riječima ‘bombardirao si Karlovac 1991. godine’.

Nakon te provokacije, Stojanović je burno reagirao, što ga je koštalo nesportske greške, a srećom situacija se brzo smirila i utakmica se nastavila te završila pobjedom gostiju iz Zaboka 101:84.

Foto:screenshotsportal

Imao jednu godinu

Cijela provokacija prema srpskom košarkašu je pomalo besmislena, Nikola Stanojević rođen je 22. kolovoza 1990. godine pa je u vrijeme Domovinskog rata imao samo godinu dana.




Provokacije na račun igrača iz Niša nisu prošle nezamijećeno u srpskim medijima pa Sportal donosi naslov: ‘Skandal u Hrvatskoj, sramno provocirali srpskog košarkaša! Uslijedila burna reakcija – nije mogao preći preko “bombardirao si Karlovac”?!’.

Nikola Stanojević je rodom iz Niša, igra na poziciji krila i visok je 203 centimetra, a u karijeri igrao je u Sloveniji, Grčkoj, BiH, da bi početkom ove sezone došao u DepoLink.

Bivšem Vatrenom propali milijuni u sekundi: Otvoreno govorio o debaklu na burzi




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.