Foto: Vojko Basic / CROPIX

Rebić napravio skandal, izbačen iz momčadi: Evo zašto ga je trener definitivno prekrižio

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Čini se da je karijera Ante Rebića lupila u u zid. Kako doznaju turski mediji bliski Bešiktašu u klubu više ne računaju na njega. I nije to jedini problem.

Naime, kako navodi Fotomac, Rebić je “izazvao nemir u momčadi i zbog toga ga stručni stožer nije uvrstio u sastav za utakmicu”. Otkada je došao u Tursku nije bilo mira.

Navodi se kako je budućnost bivšeg hrvatskog reprezentativca u klubu već poznata. Iako Rebić ima ugovor do 2025. godine, na ljeto bi trebao napustiti klub.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Teret momčadi

Rebić je ove sezone u 23 susreta na terenu proveo samo 691 minutu, a pritom zabio 1 gol i upisao 5 asistencija.  Uprava kluba će u sljedećih tjedan dana organizirati sastanak s Rebićevim menadžerom i uputiti ga da “pronađe klub”.

Njegovi problemi počeli su već u samom dolasku. Neslaganje s trenerom, navodno stalne svađe s momčadi potpuno su razočarale sve u klubu, a ponajviše navijače koji su ga kada je dolazio iz Milana dočekali kao veliku zvijezdu.

Rebić je već ranije izbačen iz reprezentacije zbog čudnih poruka na društvenim mrežama. U Milanu je bio prekrižen zbog nezalaganja na treningu. Prema transfermarketu vrijedi 4,20 milijuna eura, a velika je želja navijača Hajduka.

Hrabro se digao protiv Miloševića, a onda je pomogao Hrvatu: Nije mu to nikad zaboravio







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.