Foto: IMAGO/Every Second Media / Guliver Image

Pogledajte kako je Mateo Kovačić majstorski zabio golčinu, Haaland utrpao čak pet komada

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Utakmica osmine finala FA Cupa između Lutona i Manchester Cityja ponudila je pravi vatromet. Slavio je aktualni engleski prvak sa čak 6:2 u utakmici u kojoj se među strijelce upisao i Mateo Kovačić.

Čak pet golova za Manchester City je zabio čudesni Erling Haaland, četiri asistencije je upisao Kevin de Bruyne, dok je hrvatski reprezentativac u 72. minuti postavio, pokazalo se, konačnih 6:2.

Kovačić je odapeo dalekometno i s nekih 20-ak metara pogodio nebranjeni dio mreže Lutonovog gola. Bio je to sjajan potez hrvatskog reprezentativca i njegov drugi gol otkako je stigao u redove ‘Građana’. Kovačićev gol možete pogledati OVDJE.

Čudesni Haaland

Haaland je zabio u 3., 18., 40. i 55. minuti na asistencije De Bruynea, u 58. minuti mu je gol namjestio Bernardo Silva, dok je Kovačiću kod gola asistirao John Stones.




Oba pogotka za Luton Town u ovoj je ludoj utakmici postigao Jordan Clark, u 45. i 52. minuti. Kovačić je inače odigrao svih 90 minuta za City, dok je Joško Gvardiol utakmicu propustio zbog ozljede gležnja.

Kovačić je inače ove sezone odigrao 29 utakmica za Manchester City u svim natjecanjima, a jedini prethodni gol zabio je na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Hrvat, Srbin i Musliman drmali Jugoslavijom: Čuvena trojka se raspala nakon neobične situacije




Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.